spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Rockgiganter og Mikrobryg - Roskilde Festival Edition: PJ Harvey

Afholdt event

Rockgiganter og Mikrobryg - Roskilde Festival Edition: PJ Harvey

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

06 okt 2021 kl. 18:30 - 20:30

Beskrivelse

Til Rockgiganter og Mikrobryg fortæller landets skarpeste musikformidlere om musikkens allerstørste navne, mens det ultralokale Musicon Mikrobryg serverer et godt glas øl. I tråd med museets særudstilling ”Smattens magi – 50 års aftryk af Roskilde Festival” præsenterer vi i efteråret 2021: Rockgiganter og Mikrobryg – Roskilde festival edition. Her stilles der skarpt på nogle af de kunstnere, der har gjort sig ekstra bemærkede på Roskilde festival. Som noget nyt, vil arrangementerne i efteråret også blive live streamet, så i har mulighed for at følge med hjemme fra stuen.

PJ Harvey har gennem sin over 30 år lange karriere bevæget sig gennem et væld af kraftfulde og fascinerende udtryk, både musikalsk og visuelt. I starten af 90’erne brød hun lydmuren med sit androgyne look og sin spartanske guitarrock, der vekslede mellem tilbageholdt åndedræt og rasende eksplosioner. Særligt album nummer to, ‘Rid of Me’, satte hende på det alternative musikverdenskort med opsigtsvækkende tekster om lysten til at rive ekskæresters hoveder af og hvor svært det er at blive “Man-Size”. Sidenhen udforskede hun bl.a. sumpet blues og diva-looks, sang murder-ballad-duet med Nick Cave, og senest har hun skildret verdens krigs- og konfliktzoner på pladerne ‘Let England Shake’ og ‘The Hope Six Demolition Project’. Denne udgave af Rockgiganter og Mikrobryg bliver en dybdegående fortælling om PJ Harveys helt unikke kunstneriske univers med alle dets tvetydigheder, kønspolitiske statements, vrede, humor, politik og subversive glamour.

Anya Mathilde Poulsen er forfatter til bogen Vilde kvinder, mørke toner - om køn og musik, der udkommer på Gads Forlag d. 13 september og bl.a. handler om netop PJ Harvey. Anya har desuden været gæstemedvært på "P6 Beat ❤️ PJ Harvey", og så er hun medstifter af det prisbelønnede kønsaktivistiske musikkollektiv HUN SOLO.

TID, PRIS, STED

Fysisk arrangement:

06 oktober 18.30-20.30

Pris: 130 kr. (+billetgebyr)

Dørene åbner kl. 18.15

RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde.

OBS: Udstillingen er lukket under arrangementet.

Live streaming:

06 oktober 18.30-20.30

Pris: 45 kr. (+billetgebyr)

Se med via smartphone, tablet eller computer hjemme fra din egen stue.

Du vil på dagen modtage en mail med link og informationer. Hvis der mod forventning skulle opstå problemer, da skriv til Tinemo@romu.dk

Foto: Dave Mitchell, Wikimedia, CC BY-SA 4.0

Arrangør

Find billetter til events af RAGNAROCK - Museet for pop, rock og ungdomskultur. Læs mere om eventsene, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Ragnarock Ragnarock, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .