spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Rockgiganter og Mikrobryg: The Police – Every Breath You Take

Afholdt event

Rockgiganter og Mikrobryg: The Police – Every Breath You Take

Fra DKK 130,00

Sted

Dato

01 jun 2023 kl. 18:30 - 20:30

Beskrivelse

Et foredrag om et af 80'ernes største bands og deres svanesang, mesterværket "Synchronicity".

Til juni er det 40 år siden, The Police udsendte deres femte og sidste album, "Synchronicity". Albummet rummede fire hitsingler, blandt andet klassikeren "Every Breath You Take" - en ofte misforstået sang om kærlighedens skyggesider.

"Synchronicity" var et yderst ambitiøst album fra Sting, Stewart Copeland og Andy Summers. Trioen havde allerede skabt deres egen stil, hvor pop, jazz, reggae og punk mødtes i en både klog og kropslig musikform. Samtidig var Stings tekstunivers mættet af litterære og kulturelle referencer, og sangene skildrede ofte mennesker og deres kærlighedsrelationer på en både barok og dysfunktionel måde.Thomas Ulrik Larsen vil kompetent vil lede os igennem en aften, hvor dette ikoniske hovedværks historie er i fokus.

Thomas Ulrik Larsen er født og opvokset i musikbyen Roskilde og er en af Danmarks mest erfarne og efterspurgte musikformidlere. Han var i mange år musikskribent for bl.a. Gaffa, Musikeren, Ud & Se, Politiken og svensk MM. Derudover er Thomas musikskolelærer, guitarist og sangskriver med fire album-udgivelser på cv’et under sit alias, Lysår. Han er bosat i Nordsjælland med sin familie.

Som en del af arrangementet kan du nyde en gratis øl fra det ultralokale Musicon Mikrobryggeri.


Tid, pris og sted

1. juni kl. 18:30-20.30

130 kr. (+billetgebyr)

Billetter købes via billetto.dk

RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, Roskilde

Dørene til arrangementet åbner kl. 18.15.

Arrangør

Find billetter til events af RAGNAROCK - Museet for pop, rock og ungdomskultur. Læs mere om eventsene, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Ragnarock, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .