Rockkoret i Musikhuset / 2. juni

Rockkoret i Musikhuset / 2. juni

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

02 jun 2023 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Når Rockkoret d. 1. Og 2. Juni gæster Musikhuset, vil det være med et overflødighedshorn af lækker klang og musikglæde.

Vi optræder med egne a capella versioner af musik, du måske kender i forvejen, men aldrig har hørt på denne måde før.

Forvent at skyde sommeren rigtig godt I gang og få løftet humøret med numre af Jung, Bernhoft, Andreas Odbjerg, Kim Larsen, Pentatonix, Niki and the dove, Adam Lambert m.fl.

Alle Rockkorets arrangementer er skrevet af vores dygtige dirigent gennem mange år Christian Berg, som skriver dem specifikt til koret og til den lyd vi ønsker at ramme.

Med på scenen har vi også den fænomenale beatboxer Andreas Larsen, som efterhånden er blevet vores helt faste samarbejdspartner, fordi vi elsker at lave musik sammen med ham.

For dig der aldrig har set Rockkoret tidligere, så er vi et ambitiøst rytmisk a capella kor, som har eksisteret I over 40 år. Vi består af ca.30 dygtige sangere fordelt på 8 stemmer, og vi synger en bred vifte af genrer og numre, alle tilført vores helt eget touch.

Vi glæder os helt enormt til at optræde I den smukke sal på de første officielle sommeraftener I 2023, og endnu mere til at se jer og dele den gave musikken er.

Koncerterne vil være delt I to sæt, og der vil være mulighed for at købe forfriskninger I pausen.

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Oplev Mere