Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

RoFH Talk: Weird Fiction

Afholdt event

RoFH Talk: Weird Fiction

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

15 nov 2023 kl. 19:30 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Mellem sig har A.SILVESTRI og RASMUS HASTRUP udgivet mere end 25 bøger, oversat mere end 100 værker, bidraget til mere end 80 antologier og holdt mere end 200 foredrag. Så både kyndigheden og erfaringen taler når de to forfattere i løbet af 2023 drager sammen rundt på landets litteraturfestivaler, kulturinstitutioner, biblioteker, skoler og forfattercaféer for at tale om weird fiction!

Som regel krediterer man H.P. Lovecraft for at bringe begrebet weird fiction ud i offentligheden, men selve genren er ældre. Store danske forfattere som bl.a. B.S. Ingemann, Villy Sørensen og Thit Jensen har for år tilbage formet genren herhjemme, og i udlandet vækker navne som Jeff VanderMeer, Ben Okri, H. P. Lovecraft, M.R. James, Arthur Machen og især Edgar Allan Poe sandsynligvis genklang hos mange. Kort fortalt er weird fiction en skønlitterær subgenre, der tager aspekter fra fantasy, horror og science fiction og blander dem med f.eks. utraditionelle monstre og uhyrer. Det er ofte skævt, sorthumoristisk og uhyggeligt, og kan desuden indeholde både direkte og indirekte undertoner af eksempelvis samfundskritisk karakter.

Lokation

Roskilde Festival Højskole, Basgangen 20, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .