Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Romankoncert 'Meter i Sekunder'

Afholdt event

Romankoncert 'Meter i Sekunder'

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

12 nov 2020 kl. 16:30 - 18:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

”Meter i Sekundet” er ikke bare en populær roman, det er også blevet til ord der vokser ud af siderne, når Stine Pilgaards sangtekster fra romanen bliver til melodiske perler med Katrine Muffs musik. Bogens lyriske ni sange er ikke længere blot forundt læserne. Sangen ”Fortabt er jeg stadig” er nemlig med i den nye Højskolesangbog der udkommer 12. november 2020.

”Meter i Sekundet” er en humoristisk og kærlighedsfuld roman om en ung kvinde, der flytter til Vestjylland og skal finde vej i højskolelivet og den vestjyske samtaleform, og samtidig finde ind i rollen som nybagt forælder og orakel i lokalavisens brevkasse.

Kom og vær’ med til at fejre den nye højskolesangbog kommer fra trykken, og oplev en smagsprøve af højskolelivet, når Katrine og Stine vil tage dig med til de korte sætningers land i ord og toner på Johans Borups Højskole.

Efter koncerten kan du købe et signeret eksemplar af ’Meter i Sekundet’ og du kan selvfølgelig også købe den nye højskolesangbog.

Billet: 150,- (+gebyr)
Vi frigiver muligvis flere billetter til arrangementet, så skriv dig på ventelisten hvis der er udsolgt. 

16.30 Dørene åbner
17.00 Romankoncert
18.00 Bogsalg

Grundet covid-19 er der begrænset antal billetter, og vi tager selvfølgelig alle de nødvendige forbehold, der gør, at du trygt kan besøge huset. Du bedes venligst læse og efterleve vores retningslinjer for besøgende som findes her: https://johanborups.dk/covid-1...

Lokation

Johan Borups Højskole Johan Borups Højskole, Frederiksholms Kanal 24, 1220 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .