Romantisk Valentine´s Day med Champagne Guru

eventet sluttede

Romantisk Valentine´s Day med Champagne Guru

Billetter fra DKK 995,00

Sted

Dato

14 feb 2019 kl. 18:00 - 21:00

Beskrivelse

Romantisk Valentines Day med Champagne Guru

Overrask en du holder af med en romantisk champagnesmagning for 2 i vores Studie i Nordhavn?

Denne aften kommer til at stå i kærlighedenstegn.Vi har kreeret en stemmningsfyldt Valentines champagnesmagning der emmer af kærlighed og med små lette retter til.

Ved denne smagning tager vi jer igennem 6 forskellige champagner hvor i får fortalt om fremstillingen og historien bag de gyldne dråber. Der vil også være mulighed for at lære at sable.

Vil du være sikker på at kunne forkæle dit hjertes udkårne med en champagneoplevelse i stearinlysets skær på selve dagen torsdag den 14. februar, er det en god ide at booke allerede nu, da der er begrænset pladser.


Menu
1. Champagne Delavenne Rosé Grand Cru

Velkomst

2. Champagne Duménil “Amour de Cuvée”

50 % Pinot Noir - 50 % Pinot Meunier Premier Cru
Serveres: Charcuteri

3. Champagne Mouzon Leroux L´atavique Biodynamisk

65 % Pinot Noir 35 % chardonnay, Grand Cru
Serveres: Østers

4. Champagne Colin “Cuvée Kokkeriet”

Blanc de Blanc Grand Cru
Serveres: Østers

5. Champagne Sanchez-Lé Guédard Special Club Vintage 2011

100% Pinot Noir
Serveres: Carpaccio

6. Champagne Delavenne Demi-Sec

60 % Pinot Noir 40 % chardonnay, Grand Cru
Serveres: Chokoladekage m. jordbær

Pris: 995,- for 2 personer

Arrangør

Champagne Guru handler om passion og kærlighed for de gyldne bobler. Vi har specialiseret os i små familieejet Grand Cru huse hvor økologi og kvalitet er i højsædet. Vi afholder Champagnesmagning og Champagnebar for private og virksomheder.

Lokation

Sundkaj 7, Pakhus 47, 3 sal, 2150 Nordhavn

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .