Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Romerske dage på Charlottenborg

Afholdt event

Romerske dage på Charlottenborg

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

07 sep 2019 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

Kom på en litterær rejse i Europa, og et generationsmøde af de store, når Knud Romer og den unge tyske forfatter Simon Strauss mødes i Kunsthal Charlottenborgs festsal til en samtale om europæisk litteratur, identitet og dannelse.
Begge har som forfattere og debattører markeret sig som nyromantiske stemmer, der kæmper for, at kunsten på ny bliver del af vores (europæiske) offentlighed og selvforståelse. Strauss skabte i 2017 stor debat i Tyskland med debutromanen ’Syv nætter’, der er udråbt til en nøgleroman for Generation Post-mur. I juni udgav han bog nummer to ’Römische Tage’. Romer er prisbelønnet forfatter og har senest udgivet ’Kort over paradis’. Samtalen moderes af lektor og dr.phil Marianne Stidsen.
Arrangeret af ATLAS Magasin i samarbejde med Kunsthal Charlottenborg, Golden Days og Goethe Institut Dänemark

Indgang: 50,- (inkl. en øl eller alkoholfri drik). 

Arrangementet foregår på engelsk.

Lokation

Kunsthal Charlottenborg Kunsthal Charlottenborg, Kongens Nytorv 1, 1050 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer