Romperayo (CO)

eventet sluttede

Romperayo (CO)

Sted

Dato

01 jun 2019 kl. 21:00 - 23:00

Beskrivelse

Døre kl 20 / Koncert kl. 21

Romperayo er med deres tropiske futurisme en af de spændende nye knopskydninger på Colombias sprudlende scene. Bandet tæller bl.a. Pedro Ojeda (Los Pirañas), og der venter en yderst dansabel blanding af descarga, cumbia og moderne elektronik, når de indtager ALICE!

Med navne som Meridian Brothers, Frente Cumbiero og Los Pirañas har Colombia slået sig fast som en musikalsk set vildt fascinerende smeltedigel med kunstnere, som forener landets kulturelle rødder og folkemusik med både spacede elektroniske klange, psychedelia og jazzede afstikkere.

Romperayo føjer sig smukt til gruppen af navne på den sprudlende scene. Og bandets trommeslager er da også ingen ringere end Pedro Ojeda, som kendes fra netop Los Pirañas samt det ALICE-aktuelle Chupame El Dedo.

‘Tropical futurists’ kalder de sig selv, og i bandets futuristiske vision står den på dans. Med en heftig blanding af de dansable rytmer fra descarga-musikken, psykedelisk cumbia og moderne elektronik formår Romperayo at skabe en overdådig cocktail, som det er umuligt ikke at danse til. Bevæbnet med trommer, bas, keyboards og et arsenal af skæve og charmerende samples er de kendte for at sende publikum i en tilstand af frydefuld trance.

Bandet har indtil videre udsendt to plader, som har høstet begejstring – også internationalt. Bandet blev bl.a. i 2017 inviteret til at optræde på HKW i Berlin til en aften med selveste Arto Lindsay. Nu indtager de ALICE, og vil man vide hvad der rører sig på Colombias hotte musikscene lige nu, så er der absolut grund til at kigge forbi 1. juni!

In English

Romperayo sounds like a fast moving musical journey through Colombian tropical folklore, a mischievous and modern interpretation of the up-tempo rhythms of descarga and the psychedelic sounds of 70s cumbia. Expect musical fireworks that don’t only move your hips and feet, but also direct  your brain into a blissful mood.

Arrangør

Opened on the 1st of February 2018, ALICE is Copenhagen’s powerhouse for adventurous music. ALICE is presenting a bold and high quality program of global roots, jazz/improv, electronic music, sonic experiments and much more, shedding light on musical roots and legendary artists as well as exciting new breakthroughs from all over the world.

Lokation

Alice Alice, Nørre Allé 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .