Romsmagning: El Dorado Rum i Odense

14 nov 2019 kl. 19:00 - 22:00

Teater 95b, Vestergade 95B, 5000 Odense

Romsmagning: El Dorado Rum

Deltag i denne særlige tema-romsmagning med El Dorado Rum. Smagningen arrangeres og afholdes af Mads Heitmann fra Romhatten.dk. Mads er forfatter af "Rombogen" og anmelder til daglig rom på Romhatten.dk – Danmarks største romblog...

I løbet af aftenen vil Mads gå i dybden med El Dorado-serien, historien bag producenten og ikke mindst komme med fortællinger fra de syv verdenshave.

Under smagningen skal vi smage på hele otte fantastiske aftapninger, fra den klassiske top-producent fra Guyana. Således ser aftenens program ud:

  1. El Dorado 3 Years Old Rum
  2. El Dorado 8 Years Old Rum
  3. El Dorado 12 Years Old Rum
  4. El Dorado 15 Years Old Rum
  5. El Dorado 21 Years Old Rum
  6. El Dorado Enmore 1996
  7. El Dorado Port Mourant 1997
  8. El Dorado Albion 2004

El Dorado Rum er et af de største brands i romverdenen, og har igennem de sidste 20 år været bland de mest fremtrædende rommærker i Danmark. Bag El Dorado Rum står en utrolig spændende og historisk romproducent.

Selve romsmagningen har foredragsformat, så det eneste du selv skal gøre, er at læne dig tilbage og nyde rommen, præsentationen af de otte forskellige aftapninger samt fortællinger fra Guyana.

Efter smagningen har du mulighed for at købe de smagte aftapninger til fordelagtige priser samt en signeret udgave af ”Rombogen – Opdag de gyldne dråber”.

Kom til en fantastisk romaften med noget af verdens bedste rom! Vi glæder os til at se dig til en hyggelig aften i rommens tegn.