spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Romsmagning i København: Fadstyrke & Fart over Feltet

Afholdt event

Romsmagning i København: Fadstyrke & Fart over Feltet

Fra DKK 385,00

Sted

Dato

01 feb 2020 kl. 13:00 - 16:00

Beskrivelse

Romsmagning i København:
Fadstyrke & Fart over Feltet

Der er oprettet en EKSTRA ROMSMAGNING den 8. februar 2020 - køb billet her.

Nu er det tid til en ordentlig omgang rom ved fadstyrke – en hel smagning kun med høje procenter, og masser af smag!

Det glæder os, at vi nu kan invitere til en af de mere avancerede romsmagninger, som vi i Romhatten-regi har afholdt. Temaet er ”fadstyrke”, hvilket refererer til at der ikke er tilsat vand efter modningen af rommen, hvorfor alle rom på smagningen indeholder mere alkohol end normalt, og samtidig også en meget høj koncentration af smag.

Vi skal smage rom fra Haiti, Martinique, Guyana, Sydafrika, Nicaragua, Jamaica, Marie-Galante og Trinidad. Herunder ses programmet for smagningen:

 1. Clairin Le Rocher Haiti 46,5 % (ikke fadstyrke, men derimod destillationsstyrke)
 2. Neisson Le XO par Neisson Rhum 48,5 % (ikke fadstyrke, men stadig fuld fart)
 3. CDI Guyana Port Mourant Romhatten Cask Rum 57,5 %
 4. Mhoba Select Reserve French Cask Rum 65 %
 5. CDI Nicaragua 11 Years Old Rum Cask No. SN18 69,1 %
 6. Habitation Velier Forsyths WP 2005 Jamaica Rum 57,8 %
 7. Rhum Rhum Liberation Integral 2015 58,4 %
 8. Velier Caroni 15 Years Old Rum 52 % (ikke fadstyrke, men stadig fuld fart)

Der vil sammenlagt blive åbnet flasker for over 7.000,- på denne smagning.

Det koster 385,- pr. billet ex. gebyr.

Smagningen arrangeres og afholdes af rom-kommunikatør Mads Heitmann fra Romhatten.dk. Mads er forfatter af "Rombogen" og anmelder til daglig rom på Romhatten.dk – Danmarks største romblog...

Arrangør

Du leder efter nogen der tilbyder romsmagninger, og kan derfor roligt læse videre! Hos Romhatten.dk har vi siden 2012 afholdt over 300 romsmagninger i hele Danmark. Uanset om du leder efter et privatarrangement eller en offentlig smagning, er du kommet til den rette! For allerede planlagte romsmagninger hvortil du kan købe billet, se denne side. Hvis du er i gang med at arrangere en privat romsmagning skal du blot sende en mail på kontakt@romhatten.dk. Vi tilbyder desuden også whiskysmagninger - læs mere her.

Lokation

Restauranten Kareten Restauranten Kareten, Hollænderdybet 1, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .