Romsmagning i København med Smagning.com

02 okt 2019 kl. 19:00 - 21:00

Ø12 (tidl. Kruts Karport), Øster Farimagsgade 12, 2100 København

Sukker og rom har i århundreder haft betydning hvordan verden har udviklet sig. Krige er blevet udkæmpet og enorme formuer skabt og tabt. Så der er ikke noget at sige til at rom, med dens fascinerende historie, tryllebinder publikum på vores romsmagninger. Hør om forskellige romtraditioner, og oplev hvor stor smagen kan variere fra rom til rom. Vi skal gennem denne fremragende menu (forbehold for ændringer):

  • Caribbean Solera Sweet Rum – den sødeste variant i Smagning.com's portefølje af rom. Klassisk solera rom med en vanedannende sødme!
  • Guatemala XO Pineau Finish – fantastisk klassisk rom fra Guatemala med finish på Pineau des Charentes fade!
  • Belize 2009 Meurisier finish – en helt ny aftapning (vi håber at den når frem til smagningen), virkelig lækker frisk og sødmefuld efter afsluttende lagring på kirsebærtræ!
  • Guyana 2008 "Zebra"-finish – endnu en helt ny aftapning: Klassisk rom fra Guyana, afsluttet på et fad lavet af kastanje og akacie-træ. En kombination som aldrig er set før i verden!
  • Panama 12 år Arran Finish – afsluttet på cognacfade og derefter afrundet på fade fra Arran i Skotland. En kombination af fade der giver stor kompleksitet!
  • Rhum Clément Abraham Rare Cask Collection – en ultimative Rhum Agricole på fadstyrke, aftappet specielt for Danmark!

Vil du have lidt at spise inden smagningen? Køb en billet, der dækker både mad og smagning, og start med lidt godt at spise (menu kommer senere) (NB: serveres kl 18). Drikkevarer efter eget valg kan tilkøbes på stedet.