Romsmagning i København med Smagning.com

Ryesgade 90, 2100 København
19 maj 2021 kl. 18:00 - 21:00
Super arrangør

Sukker og rom har i århundreder haft betydning for hvordan verden har udviklet sig. Krige er blevet udkæmpet og enorme formuer skabt og tabt. Så der er ikke noget at sige til at rom, med dens fascinerende historie, tryllebinder publikum på vores romsmagninger. Hør om forskellige romtraditioner, og oplev hvor stor smagen kan variere fra rom til rom. Vi skal gennem denne fremragende menu (forbehold for ændringer):

  • Caribbean Solera Sweet Rum – den sødeste variant i Smagning.com's egen portefølje af rom. Klassisk solera rom med en vanedannende sødme!
  • Ron Cubay 10 år – fornuftig rom fra Cuba, som har ligget 12 år på egetræsfad. Hør hvordan det hænger sammen med en alder på 10 år!
  • Guatemala XO – fantastisk klassisk rom fra Guatemala med finish på Pineau des Charentes fade!
  • Plantation Panama 2007 Single Cask – afsluttet på Champagnefad, og aftappet eksklusivt for Smagning.com. Premiere på Restaurant Romarin!
  • Plantation Jamaica 2007 Single Cask – afsluttet på Sauternesfad, og aftappet eksklusivt for Smagning.com. Premiere på Restaurant Romarin!
  • Rhum J.M. Vieux XO – vi slutter af med et fremragende eksempel på Rhum Agricole fra den lille franske ø Martinique!

Vi starter med lidt af Restaurant Romarins lækre mad, så vi ikke smager på tom mave. Drikkevarer efter eget valg til maden kan tilkøbes på stedet.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke