Romsmagning med Brand Ambassador Alex Falk

Romsmagning med Brand Ambassador Alex Falk

Fra DKK 299,00

Sted

Dato

02 nov 2023 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Det er mig en fornøjelse at kunne invitere til denne spændende romsmagning med rom fra Cane Island præsenteret af Brand Ambassador Alex Falk.

Cane Island er autentisk rom i 3 serier.

De første 2 produkter er i Cane Island Single Island serien. Dette er yngre rom fra mere end et destilleri i landet, men karakteristisk for landets romstil.

Single Estate serien er fra 1 destilleri, i 43%, aldrene angivet er minimumsaldre (som på Whisky) og rommen er tropisk lagret.

Royal Cane serien er i fadstyrke og Singlecask og Cask Strength. Det er nogle af de ypperste aftapninger der er, og rommen er lagret størstedelen af tiden på destillerierne og derefter slutlagret i Europa.

Programmet ser ud som følger:

 1. Cane Island single Island Trinidad 40%
 2. Cane Island Single Island Jamaica 40%
 3. Venezuela Single Estate 8 y.o. 43% Santa Theresa
 4. Trinidad 8 y.o. Sherryfinish 43% Angostura
 5. Barbados 8 y.o. 43% Foursquare
 6. Nicaragua 12 y.o. 43%
 7. Royal Cane Foursquare 2005, 58%

Jeg glæder mig til at se dig!

Arrangør

Hos Peter Kjær er en specialbutik beliggende i Valby. Jeg har altid et flot udvalg af vine, hedvine, whisky, rom gin og meget eget mere.

Stor hilsen

Peter

Lokation

Hos Peter Kjær, Valby Langgade 30A, 2500 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på