Romsmagning på Alberts med Romhatten.dk

16 nov 2019 kl. 12:15 - 14:15

Alberts - Cocktail Bar in Aarhus, Store Torv 3, 8000 Aarhus

Deltag i romsmagning på Alberts - temaet er "Godt & Blandet". Smagningen afholdes af Mads Heitmann fra Romhatten. Mads er forfatter af "Rombogen" og anmelder på Romhatten.dk – Danmarks største romblog...

Mads Heitmann vil personligt håndplukke otte forskellige rom, som vi sammen skal smage igennem. Programmet for denne romsmagning vil først blive offentliggjort på dagen - alle planlagte datoer ses på Romhatten.dks facebookside eller billetto.dk!

Selvom programmet er hemmeligt, så kan det siges at vi med dette program kommer meget langt omkring i romkategorien. Du vil gå fra smagningen med et meget nuanceret syn på rom - kom og smag på Caribiens stolthed.

Information om arrangementet:

Ved smagningen gives en gennemgang af romproduktion og så gives der en præsentation af de otte forskellige aftapninger. Selve romsmagningen har foredragsformat, hvilket vil sige at det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage og nyde rom og fortællinger fra Caribien.

Man vil naturligvis have mulighed for at købe en signeret udgave af Rombogen på dagen.

Efter smagningen har man desuden også mulighed for at bestille en lækker tapasanretning, som kan nydes efter romsmagningen. Maden skal forudbestilles her. Læs mere om Alberts Tapas her.

Vi glæder os til at se dig til et par hyggelige timer i kælderen på Alberts Cocktail Bar på Store Torv 3 i Aarhus C ...

|--------------------|

Der er kun et begrænset antal billetter til denne smagning. Hvis smagningen skulle være udsolgt, så kan du med fordel besøge denne side, hvor der gerne skulle være flere lignende arrangementer.

Hvis du leder efter en privat romsmagning, så kan vi anbefale dig at kigge ind på Romhatten.dk's hjemmeside - her kan du læse meget mere om en romsmagning på din arbejdsplads eller i dit eget hjem.