Romsmagning på Den Engelske Pub med Smagning.com

22 feb 2018 kl. 18:00 - 20:30

Den Engelske Pub - You'll Never Walk Alone, A L Passagen 2, 6000 Kolding


Smagning.com inviterer i samarbejde med Den Engelske Pub til romsmagning.

Vi indleder aftenen med lidt lækkert spiseligt, så vi er godt forberedt til aftenens smagning.

Herefter lærer vi lidt om hvordan man dufter og smager god spiritus, så man får mest muligt ud af den rom vi har i glassene. Vi tager på rundtur i Caribien, og får historier både fra de forskellige områder og om de enkelte rom. Vi skal gennem denne menu (forbehold for ændringer):

  • Ron Barco 15 – en rom fra Guatemala (samme destilleri som laver Ron Zacapa), som ligger i et rigtig godt prisleje. Kan nydes ren, i en long drink, som Mai Tai eller lignende!
  • Diplomatico Reserva Exclusiva – lidt samme stil som ovennævnte, men med lidt mere krydderi på både duft og smag!
  • Ron Zacapa Edicion Negra – den nyeste aftapning fra ZACAPA, og min klare favorit, ikke så sød som 23 Solera, lagret på hårdt brændte fade, kun ca. 10 gr. sukker pr. liter, kaffe, tobak og let sødme med vanilje fra fadet!
  • Barbados XO Mackmyra Reserve Finish – Lagret på både bourbon-, cognac- og Mackmyra whiskyfad, aftappet for Smagning.com. En ganske speciel oplevelse, et hint af ”grå” røg på finishen, vældig spændende og lækker!
  • El Dorado 15 år – måske den mest ”berømte” af Eldorado rommene, lavet på Demerara destilleri i Guyana. En rom med super god balance mellem det tørre og det søde udtryk!
  • Quorhum 30 Anniversario – en solera rom, som tenderer til den søde side, men som har så meget mere at byde på, en af verdens bedste rom, uden tvivl!

Drikkevarer efter eget valg kan tilkøbes på stedet, både til maden og efter smagningen.

Tapas + smagning kl 18:00

Salg lukket