Romsmagning på Kruts Karport med Smagning.com

25 jan 2018 kl. 19:00 - 21:00

Kruts Karport, Øster Farimagsgade 12, 2100 København


Sukker og rom har i århundreder haft betydning hvordan verden har udviklet sig. Krige er blevet udkæmpet og enorme formuer skabt og tabt. Så der er ikke noget at sige til at rom, med dens fascinerende historie, tryllebinder publikum på vores romsmagninger. Hør om forskellige romtraditioner, og oplev hvor stor smagen kan variere fra rom til rom. Og det gør vi med denne fremragende menu (forbehold for ændringer):

  • Panama 8 år Cabreuva finish – Fantastisk Panama-rom aftappet for Smagning.com. Om muligt endnu bedre end sidste aftapning!
  • Appleton Estate 12 år – En lækker rom fra Nassau-dalen på Jamaica, hvor de har produceret rom siden 1749!
  • Santos Dumont – Brasiliansk rom - og hvad har den mon med Cartier ure at gøre?!
  • Jamaica 5 år fra Compagnie des Indes – fra en lille fransk aftapper med meget høje standarder!
  • Clement Single Cask 15 år "Abraham" – En usædvanlig lækker Rhum Agricole på fadstyrke, udvalgt på destilleriet af foredragsholderen selv!
  • Barbadox XO Mackmyra Ambassador – Endnu en ganske særlig Smagning.com aftapning - denne med en Mackmyra whisky finish!

Vil du have lidt at spise inden smagningen? Køb en billet, der dækker både mad og smagning, og start med en portion af Krut's Karports berømte chili (NB: serveres kl 18). Drikkevarer efter eget valg kan tilkøbes på stedet.

Smagning kl 19:00

Salg lukket


Spisning kl 18:00 med efterfølgende smagning

Salg lukket

Jakob Bruhns

Partner i Smagning.com, foredragsholder og romnørd