Romsmagning på Kruts Karport med Smagning.com

23 jan 2019 kl. 19:00 - 21:00

Kruts Karport, Øster Farimagsgade 12, 2100 København

Sukker og rom har i århundreder haft betydning hvordan verden har udviklet sig. Krige er blevet udkæmpet og enorme formuer skabt og tabt. Så der er ikke noget at sige til at rom, med dens fascinerende historie, tryllebinder publikum på vores romsmagninger. Hør om forskellige romtraditioner, og oplev hvor stor smagen kan variere fra rom til rom. Og det gør vi med denne fremragende menu, der har fokus på rom aftappet specielt for Smagning.com (forbehold for ændringer):

  • Caribbean Solera Sweet Rum – Seneste nyhed i Smagning.com's portefølje af rom. Klassisk solera rom med en vanedannende sødme!
  • Guatemala XO – fantastisk klassisk rom fra Guatemala med finish på Pineau des Charentes fade!
  • Panama 8 år – afsluttet på cognacfade og cabreuva fra Sydamerika!
  • Panama 12 år – afsluttet på cognacfade og derefter afrundet på fade fra Arran i Skotland. En kombination af fade der giver stor kompleksitet!
  • Panama Vintage 2006 – endnu en Panamarom, afsluttet på cognacfade og fade fra det danske whiskydestilleri i Stauning, der efterhånden har fået kultstatus!
  • Barbados XO – afsluttet på cognacfade og fade fra det svenske destilleri Mackmyra. En værdig afslutning på en god romsmagning!

Vil du have lidt at spise inden smagningen? Køb en billet, der dækker både mad og smagning, og start med en portion af Krut's Karports berømte chili (NB: serveres kl 18). Drikkevarer efter eget valg kan tilkøbes på stedet.

Smagning kl 19:00

Salg lukket

Spisning kl 18, efterfulgt af smagning kl 19

Salg lukket