Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Romsmagning på Mønten

Event aflyst

Romsmagning på Mønten

Billetter fra DKK 175,00

Sted

Dato

25 mar 2023 kl. 19:00 - 23:00

Beskrivelse

Romsmagning på Mønten 


Er du til de søde rom, en ægte pirat? Så skal du med til denne Romsmagning på Mønten. 

Der vil være pirathistorier om de udvalgte rom fra Vinbutikkens kælder. Bl.a. vores Slamra rom vil der blive smagt på, også 2 udvalgte fra Romdeluxe Dark & strong navy. I alt skal vi smage på 6 udvalgte rom denne aften. 

Prisen er 175,- plus gebyr pr person. 

Der vil være snack på bordene og baren vil naturligvis være åbent efter smagningen. 


Husk at der som altid vil være gode tilbud på de udvalgte rom efter selve smagningen. 

Der er begrænset pladser. 

Sød rom – hvad er det egentlig?
De fleste forbinder den ægte lagrede rom med sødme, og det er heller ikke helt forkert. Modsat hvad mange tror: Sødmen stammer faktisk ikke fra de sukkerrør, der er grundlaget for rom – den stammer fra de fade, rommen er lagret i. Eller fra sukker der er tilsat efter endt lagring.

Da det er tønderne og den spiritus de har indeholdt tidligere der giver smag til rommen, er rom lagret i for eksempel sherryfade sødere end rom, der er lagret i bourbonfade eller i helt nye fade.

Lokation

Mønten , Tornegade 6, 3700 Rønne

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .