spring til hovedindhold

Rosalie Cunningham (UK) + Smooch

Rosalie Cunningham (UK) + Smooch

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

13 apr 2024 kl. 19:30 - 23:30

Beskrivelse

Oplev en unik musikalsk rejse gennem tidens psykedeliske og progressive rock med Rosalie Cunningham.

Rosalie Cunningham (UK)

Med sin musik præsenterer Rosalie Cunningham et moderne take på 60'ernes og 70'ernes psykedeliske og progressive rockmusik – kombineret med et særligt talent for dybsindig sangskrivning og tankevækkende tekster.

Cunninghams mørke stemme fungerer som indgangen til en fortryllende, men samtidig foruroligende rejse ind i de dybeste afkroge af det menneskelige sind.

Kendt som den tidligere forsanger i Purson, et band der turnerede intensivt i Storbritannien, Europa og USA og optrådte som opvarmning for legendariske KISS, har Rosalie Cunningham skabt en solid musikalsk baggrund.

Som soloartist har Cunningham allerede imponeret verden med to anmelderroste albums, "Rosalie Cunningham" (2019) og "Two Piece Puzzle" (2022).

Grib chancen for at opleve en musikalsk visionær, der trækker tråde fra fortiden ind i nutiden med en unik og groovy lyd.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Forsalg: 120kr. (+ gebyr) / Dørsalg: 140kr.
Døre kl. 19.30 / Koncertstart kl. 20.00
▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Arrangør

Et lille spillested med store koncertoplevelser fra ind- og udland.

Lokation

Råhuset, Onkel Dannys Pl. 7, 1711 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Anbefalede events
Events du har kigget på