Rosé Smagning

Göteborg Plads, 2150 København
12 maj 2021 kl. 17:30 - 18:30

Vinteren er på vej på held og foråret og sommeren er på vej. Udover sol, sommer og kærlighed, hvad byder sommeren så mere på? 
Rosé! Rosé i lange baner !

Vi elsker at drikke rosé og kan ikke komme tidligt nok i gang med rosésæsonen. Derfor inviterer vi alle, der længes efter varme, blomster og lyserøde dråber til at komme forbi vores varme og soldækkede terrasse til en dejlig aften i roséens tegn. Her vil der blive serveret 3 glas rosé. Vores sommelier vil fortælle en varm historie omkring de pink perler i glasset og måske en røverhistorie eller to. 

Arrangementet vil foregå fra 17.30 til 18.30 og der vil være mulighed for at blive og nyde vores signatur rotisseri kylling efter smagningen.

Med ambition om at skabe et sted hvor lokale og besøgende i Nordhavnskvarteret kan mødes, åbnede Buvette Nordhavn op i februar 2019. Buvette Nordhavn er en moderne Paris-inspireret restaurant, hvor den franske charme og den Nordhavnske hygge gennemsyrer alt fra indretningen, personalet og maden, til den oplevelse, vi giver vores gæster.

Køkkenet er et mix af fransk og nordisk, og vores kreative og ­innovative kokke presser grænserne for sammensætningen af råvarer og varierer menuen efter årstiderne.

Vinvægen indbyder vores gæster til selv at gå på opdagelse og finde lige præcis den vin, som passer dem. Det er vores mål, at vores gæster hver gang har mulighed for at udforske og prøve nye vine. Det betyder, at vi ofte skifter vores vine og ikke har et fast vinkort.
Vi glæder os alle sammen til at byde dig, din familie og venner velkommen !

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke