spring til hovedindhold

Roskilde Gospel Choir Koncert

Roskilde Gospel Choir Koncert

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

10 jun 2024 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Kom til gospelkoncert med et af Danmarks største gospelkor. Over 100 korsangere er på scenen, når koret afholder sin traditionsrige sommerkoncert, som består af både up-tempo gospel, flotte ballader, samt mulighed for at publikum også kan synge med på et par sange. Koncerten er afslutningen på forårssæsonen for hold 1.

Til denne koncert medvirker Rune Herholdt som gæstesolist. Rune er kendt som en af Danmarks allerdygtigste gospelsangere, bl.a. fra gruppen Gospel Brothers. Derudover er han en elsket gospelinstruktør og korleder for flere kor, bl.a. Jyllands største gospelkor, Aarhus Gospel Singers, med mere end 200 sangere.

Til denne koncert akkompagneres koret af 3 af Danmarks bedste gospelmusikere: Benjamin Jochimsen (piano), Peter Mikkelsen (bas) og Rune Majland (trommer).

Korleder: Anders Butenko.

Billetpris:
Voksen: 95 kr. plus gebyr.
Barn 12 år og derunder: 45 kr. plus gebyr.

Mere info på butenko.dk


Arrangør

Lokation

Roskilde Baptistkirke, Vindingevej 32 A, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder