Log ind / Opret

Roskilde Julemarked 2015

28 nov 2015 kl. 10:00 - 29 nov 2015 kl. 17:00

Musicon Hal 7, Rabalderstræde 1, 4000 Roskilde


Her booker du din stand på Roskilde Julemarked 2015.

Markedet

Roskilde Julemarked som afholdes traditionen tro i de fantastiske rå rammer i Roskildes kreative bydel - Musicon. Vi ønsker at være et kreativt alternativ til det traditionelle julemarked, og lægger vægt på hyggelige aktiviteter for familien og et væld af skønne ting.

Der vil være rig mulighed for de besøgende for at købe julegaver, julepynt og delikatesser hos udstillerne. Derudover lægger vi vægt på, at der er flere aktiviteter for store og små. Vi har en hyggelig café med halmballer og lune tæpper, hvor gæsterne kan nydes økologisk kaffe, glög, æbleskiver og meget andet. Børnene kan gå på jagt efter de hemmelige nisser og klippe-klistre i kreahjørnet.

Udstillerne

Udstillere er alt fra folk der producerer ting selv til mindre virksomheder og butikker med relevante varer for et julemarked. Der sælges kunsthåndværk, delikatesser, spegepølser, chokolade, vin, design, børne- og voksentøj, smykker, julepynt, halstørklæder, grantræer, juledekorationer og meget mere. Bemærk venligst at der gerne må sælges fødevarer, men der ikke må tilberedes mad.

For at sikre kvaliteten og den røde tråd på Roskilde Julemarked, må der ikke sælges f.eks. loppeting, kopivarer, billige importvarer og andet som ikke passer ind på et julemarked.

Standene

Roskilde Julemarked tilbyder tre standtyper og du kan leje flere stande i forlængelse af hinanden, hvis du ønsker mere plads. Standene udlejes efter "først til mølle" - BOOK IDAG!

  • Stor hjørnestand. Hjørnestanden er 4 meter bred og 3 meter dyb. Det vil sige, du har kun en “nabo” på den ene side og 4 + 3 meter mod publikum. Standen har en central placering tæt ved caféen. Egner sig til dig som har et bredt udvalg af varer, og som ønsker at opbygge en stand således, at der er varer langs siderne og kunderne evt. kan gå ind i standen. Pris: 1950 kr. UDSOLGT
  • Stor stand. Standen er 4 meter bred og 3 meter dyb. Det vil sige, du har 4 meter mod publikum og "naboer" på begge sider. Standen har en bagvæg. Egner sig til dig, som har et bredt udvalg af varer, og som ønsker at opbygge en stand således, at der er varer langs siderne og kunderne evt. kan gå ind i standen. Pris: 1250 kr.
  • Lille hjørnestand. Standen er 2 meter bred og 3 meter dyb. Det vil sige, du har en “nabo” på den ene side og 2 + 3 meter mod publikum. Standen har bagvæg. Egner sig til dig, som ikke har så mange varer, men som ønsker mere udstillingsplads mod publikum end en lille stand. Pris: 850 kr.
  • Lille stand. Standen er 2 meter bred og 3 meter dyb. Det vil sige, du har 2 meter ud mod publikum og “naboer” på begge sider. Standen har en bagvæg. Egner sig til dig som ikke har så mange varer, og som vil have et bord med varer på. Pris: 750 kr.

Prisen for leje af standen er for begge dage. Det er muligt at leje flere stande i forlængelse af hinanden, hvis man ønsker. Eller man være flere om én stand … det er op til dine ønsker og behov.

Standene udlejes efter "først til mølle" - BOOK IDAG!

Læs om markedet på www.roskildejulemarked.dk


Stor hjørnestand 4x3 meter

Salg lukket


Stor stand 4x3 meter

Salg lukket


Lille hjørnestand 2x3 meter

Salg lukket


Lille stand 2x3 meter

Salg lukket


Bord 80x200cm

Salg lukket


Kun efter aftale 1

Salg lukket


Kun efter aftale 2

Salg lukket


Kun efter aftale 3

Salg lukket


Kun efter aftale 4

Salg lukket