eventet sluttede

Roskilde Påskecamp

DKK 999,00 - DKK 1.299,00

Sted

Dato

29 mar 2021 kl. 09:00 - 02 apr 2021 kl. 14:30

Beskrivelse

Roskilde Boldklub åbner nu endnu en gang op for muligheden for at dygtiggøre sig inden for fodbolden

I uge 13 åbner vi årets første fodboldcamp. Sammen med en masse fodboldglade drenge og piger kommer dit barn til at have 5 dage fyldt med fodbold, nye kammerater og venskaber samt en masse sjove oplevelser både på og udenfor banen.

Der vil blive trænet i mindre grupper af maksimalt 10 - 12 spillere, så der bliver mere tid til den enkelte spiller. Vi følger naturligvis myndighedernes råd og retningslinjer ift. covid-19.

Det er klubbens trænere, som varetager træning på campen. Vi ser frem til at byde alle velkommen til nogle fornøjelige og lærerige dage i Roskilde Idrætspark.

Træningen

Vi skal træne og spille en masse fodbold. Vi skal blandt andet træne 1v1, 2v2, basisfærdigheder, overtalsspil, afslutninger, footwork og selvfølgelig en masse spil i form af kamp, interval, 2-vejs øvelser mm.

Vi vil så vidt muligt forsøge at matche de forskellige årgange, så niveauforskellen ikke bliver for stor. Dog kan man ikke forvente kun at spille med sin egen årgang.

Som udgangspunkt er der maksimalt 10-12 spillere pr. træner. Det er desuden klubbens egne trænere på talent samt eliteholdene der varetager træningerne.

Dit barn får:
- 10 målrettede og sjove fodboldtræninger med elite og talenttrænere i Roskilde Boldklub
- Oplevelser og fællesskaber
- Mentalt træning med mentaltræner Thomas Rosenberg
- Oplæg med Head Of Coaching Per Jensen
- Yoga med Louise Nøhr
- Evaluering og udviklingspunkter man kan tage med videre
- Frokost og forplejning hver dag
- Langærmet påskecamp træningtrøje

Forplejning
Der vil være frokost inkluderet i prisen hver dag samt let forplejning i form af frugt, massere af vand og kakao.
Skulle der være allergier, som gør, at der skal tages særlige hensyn så skriv venligst en mail på dg@rb1906.dk

Målmandscamp

Vi kan nu også tilbyde målmandstræning på campen som foregår sammen med Roskilde Boldklubs dygtige målmandstræner Michael Skovgaard. Michael ehrverver DBU`s M2 licens og har været i Roskilde Boldklub i cirka 3 år, hvor han har arbejdet med klubbens målmænd i både elite og talentafdelingen. Målmandstræningen foregår separat fra dagene søndag d. 28/3 klokken 16:00 - tirsdag d. 30/3 klokken 14:30. Prisen for målmandscampen er 999,-

Dit barn får:

- Målrettet og sjov målmandstræning med DBU M2 licenstræner Michael Skovgaard
- 5 træninger á 1 time og 15 minutters varighed
- Mentaltræning med mentaltræner Thomas Rosenberg
- Yoga med Louise Nøhr
- Evaluering og udviklingspunkter man kan tage med videre
- Frokost og forplejning hver dag
- Langærmet påskecamp træningstrøj

Forældrene og andre gæster

Som forælder eller gæst er man velkommen til at overvære campen i det omfang, man ønsker. Det er dog vigtigt, at man som forælder eller gæst holder sig på afstand og lader træningen være mellem den enkelte træner og spilleren selv.

*COVID-19 FORBEHOLD:
Hvis forsamlingsforbuddet er på 10 personer eller mere afholder vi campen. Hvis forsamlingsforbuddet er på 5 personer eller mindre aflyser vi campen og alle tilmeldinger refunderes.

- Vi følger naturligvis myndighedernes råd og retningslinjer angående afstandskrav og håndhygiejne. 

Arrangør

Lokation

Roskilde Stadion Roskilde Stadion, Rådmandshaven 10, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .