spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Rossini: Petite Messe Solennelle

Afholdt event

Rossini: Petite Messe Solennelle

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

18 apr 2024 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Rossinis lille (petite) højtidelige (solennelle) messe er i virkeligheden hverken det første eller det sidste.

Rossini er nok mest kendt for operaer som Barberen i Sevilla og Den tyvagtige skade, og den samme lette, melodiøse tilgang til musikken, som er kendetegnet for disse operaer, præger messen, som Rossini selv med et glimt i øjet kaldte for ”en alderdomssynd”. Han skrev messen i 1863, efter at have holdt pause fra komponistvirksomheden i mere end 30 år.

Rossini var inspireret af Bach og Händel, da han skrev sin messe, og i messen optræder flere flotte fugaer - men Rossini er hverken en Bach eller en Händel, og fugaerne løber deres helt egne uortodokse veje. Det er en udfordring at synge - én af de sjove.

Solister er Helle Gössler, sopran; Marie-Christine Højlund, alt; Jonathan Koppel, tenor, og Teit Kanstrup, bas

Klaver: Anna Rvantsova

For den musikalske ledelse står Torben H.S. Svendsen

Arrangør

Lokation

Helleruplund Kirke, Bernstorffsvej 73, 2900 Hellerup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .