ROSSINIS GÅS - Fransk operamiddag

DKK 950,00

Sted

Dato

20 maj 2022 kl. 18:00 - 23:00

Beskrivelse

ROSSINIS GÅS

20. maj 2022 kl. 18

Helsingør Teaterhus


Fransk operamiddag

Fredag den 20. maj kl. 18 runder vi sæson 2021/22 af med en festlig operamiddag for Kammeroperaens medlemmer: Rossinis Gås, som finder sted i Helsingør Teaterhus .

Man siger at Rossini, som havde en stor passion for gourmetmad, har grædt tre gange i sit liv: da Barberen i Sevilla blev en fiasco, da hans mor døde, og den dag han tabte en stegt gås i Seinen.

Vi har i år besluttet at lade Seinen i Paris være ramme om vores operamiddag. Vi har således fået restauratør Walther Zinck fra Skydeselskabet til at tilberede en 4-retters fransk menu, bestående af blandt andet Farseret perlehønebryst med sauce af cognacflødeglace, Brie de Meaux med trøffelolie og Tarte au citron, mens Sweet Image Huset vil sammensætte en passende vinmenu.

Mellem retterne vil sopran Camilla Illeborg, tenor Niels Jørgen Riis, baryton Guido Paevatalu og kapelmester Leif Greibe underholde med musik der har relation til Paris enten fordi handlingen foregår i Paris eller komponisten er fransk. Vi skal således høre musik af Bizet, Gounod, Massenet, Poulenc, Puccini, Verdi og Aznavour.

Vi glæder os rigtig meget til denne stemningsfulde aften i jeres selskab med noget for alle sanser.


Medvirkende

SOPRAN  Camilla Illeborg

TENOR  Niels Jørgen Riis

BARYTON  Guido Paevatalu

KAPELMESTER   Leif Greibe


Menu

Gratinerede hvide asparges; Farseret perlehønebryst med bagte nye grøntsager, urtekartofler og sauce af cognacflødeglace; Brie de Meaux rørt med trøffelolie serveret på toast med bagt tomat; Tarte au citron; Kaffe.


Billetter

Entré for operamiddagen inkl. velkomstdrink: 950 kr (kun for medlemmer)

Vin og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen, men kan købes i Sweet Image baren. Billetter købes via billetto.dk. Billetter kan også købes i Sweet Image Huset på Stjernegade 10 i Helsingør. Billetter refunderes kun hvis arrangementet er blevet aflyst eller flyttet og gebyret til Billetto refunderes ikke.


Bliv medlem

Medlemmer får rabat på opera- og koncertbilletter; har adgang til medlemsarrangementerne; og modtager foreningens nyhedsmail.

Prisen for medlemskab er 100 kr. pr. sæson. Ønsker du at blive medlem, skal du skrive til info@kammeropera.dk.

BLIV MEDLEM NU


Helsingør Teaterhus

Stengade 51

3000 Helsingør

Teaterhuset ligger midt på gågaden 3 minutters gang fra stationen.

Dørene til Teaterhuset åbner en halv time før operamiddagen.

Arrangør

Helsingør Kammeropera er en forening der i tæt samarbejde med guidOpera producerer intime operaforestillinger til det gamle charmerende Helsingør Teaterhus midt i Helsingør by. www.kammeropera.dk

Lokation

Stengade 51, 3000 Helsingør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .