Rossy - Hyhne - Davidsen - Maretti Quartet

Rossy - Hyhne - Davidsen - Maretti Quartet

Billetter fra DKK 80,00

Sted

Dato

09 jun 2023 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Rossy/Hyhne/Davidsen/Maretti er en kvartet med den catalanske trommeslager, pianist og vibrafonist Jorge Rossy i spidsen.

Han vurderes som verdensklasse og er en vidunderlig nysgerrig musiker. Nok mest kendt for sine ti år som stilskabende trommeslager i pianisten Brad Mehldau’s trio i 90’erne.

Kvartettens repertoire henter inspirationer fra både bebop og nordisk jazz og boltrer sig med elegance og stor legelyst igennem et udpluk af egne kompositioner og velvalgte jazz standards.

I denne konstellation møder vi Jorge Rossy i rollen som vibrafonist og komponist. Og i udsøgt selskab med tre musikere fra den danske jazz elite.

Basunisten Mads Hyhne har tidligere indspillet album og spillet med Jorge Rossy. Bassist Nils Davidsen er en af de vigtigste bassister i videreførelsen af den stolte danske jazz bas arv fra NHØP. Trommeslager Martin Maretti Andersen er med sit bredtfavnende spil en eftersøgt trommeslager i både jazz og latinjazz.

Lokation

Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .