Rovdrift - folk/rock/mørke viser with a twist

01 jun 2019 kl. 21:00 - 23:00

Bartof Station, 2000, 2000 Frederiksberg

ROVDRIFT

Rovdrifts musikalske heksegryde smager både af balkan, af amerikansk folkrock, af nordisk visetradition, og forsanger Carsten Bjørnlund leverer med sjælden set indlevelse historier fra mørket under overfladen med fængslende lyrik af David Hertz, Thomas Borge og Rasmus Broe.

I balancen mellem støv og støj byder Rovdrift ind med et musikalsk og teatralsk udtryk, der er uden sidestykke i dansk musik. Rovdrift er aktuelle med den anmelderroste EP “Troløs”.

“Sammen med bandet Rovdrift, leverer skuespiller Carsten Bjørnlund spændende rock med baltiske undertoner"

- BT

“Det hele er kogt sammen til en voldsom ret af sort negativitet, der er befriende og overbeviser med sin konsekvens og kompromisløshed. (…) Hermed anbefalet.”

- Capac

“Sangen og musikken lyder, som var vi i en slidt, brun bodega i en af Københavns forstæder, omgivet af et kaos af kolonihavehuse. Her er socialrealisme, alvorstyngde og alt andet end fine raffinementer.”

- Gaffa

“På Troløs er der meget, der går op i en højere enhed for Rovdrift. Kvartetten leverer et overbevisende bud på dansksproget folk-rock med elementer af sømandspunk og visemusik (og mere til) og et vokalt es i ærmet.”

- GFRock, 2017

KONCERT & MAD:
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge følgende billettype, der inkluderer koncert og mad:


Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris.


Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.

Koncert

DKK 100,00 + DKK 12,49 gebyr

Koncert & Dagens Gryde

DKK 220,00 + DKK 21,49 gebyr