spring til hovedindhold

Royal Side Run - Gå Fra Vold

Royal Side Run - Gå Fra Vold

Fra Gratis

Beskrivelse

Gå fra vold med Ubbely Krisecenter i Køge

– Et samarbejde med Royal Side Run.

Tusindvis af kvinder og børn udsættes hver dag for vold i hjemmet, hvor de lever i frygt og kæmper for retten til at eksistere. Vold findes i mange former og er mere end fysisk vold og de blå mærker og ømme ribben, der bliver forsøgt skjult for venner og familie.

Vold kan både være fysisk, psykisk, økonomisk, digitalt, materielt, seksuelt, æresrelateret eller stalking. Vold er aldrig i orden i nogen former, og vold skal man altid gå fra!

Vold er ALDRIG acceptabelt og det sætter Ubbely Krisecenter i Køge igen i år fokus på:

GÅ FRA VOLD er et gratis, non-profit arrangement i samarbejde med Royal Side Run.

Arrangementet er en gåtur på 4,5 km, hvor alle kan være med, og der er gratis T-shirts til de 300 første tilmeldte på Billetto.dk, så tag venner, familie og kolleger med til en hyggelig dag på Køge Marina. Der er medaljer til alle, der gennemfører gåturen - Følg vores Facebook side for flere information.

På Ubbely Krisecenter har vi fokus på at hjælpe kvinderne tilbage til et liv uden vold. Kvinderne støttes i forhold til at bearbejde deres voldshistorie, skabe nye netværk, komme i beskæftigelse eller starte på uddannelse og på alle måder kunne vende tilbage til et liv normalt liv med mening og indhold – Noget som mange af os tager for givet.

Vi vil gerne invitere dig til en hyggelig dag med familie og venner

GÅ FRA VOLD 27.05.23 kl. 11.00 på Køge Marina.

Borgmester Marie Stærke holder tale inden arrangementet.

Vi glæder os meget til at se dig, så tag familien samt venner, veninder og kolleger med og vær med til at støtte op om et vigtigt budskab, og så er der hygge for hele familien – både de store og de små.

Har du spørgsmål eller ønsker du at være frivillig på dagen – eller er du i tvivl om du lever i et voldeligt forhold - så er du meget velkommen til at kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger:

Ubbely Krisecenter Køge

Afdelingsleder Emilie Bjerre på tlf. 63131710 eller pr. mail på koege@ubbelykrisecenter.dk

Lokation

Køge Marina, Bådehavnen 2, 4600 Køge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på
Andre events fra arrangøren
Anbefalede events