spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

RP Boo + Jana Rush + Lyra Valenza - få billetter

Afholdt event

RP Boo + Jana Rush + Lyra Valenza - få billetter

Fra DKK 98,00

Sted

Dato

09 nov 2018 kl. 21:00 - 23:00

Beskrivelse

Dørene åbner kl. 20.00 / Præsenteres i samarbejde med PROTON

RP Boo

RP Boo – a.k.a. Kavain Space er faderskikkelsen på Chicagos footwork-scene, den hurtige, repetitive musik og dans, der flyder over af rytmiske synkoper og staccato beats. Det er svært ikke at bliver overvældet første gang man præsenteres for footworkens forrygende forløb af hektiske high-hats, Roland R-70’erens distinkte klap og mosaikker af samples.RP Boo var danser før han begyndte at producere musik.

Footwork er vokset ud af Chicago-house, men det er dansen som har udviklet sig og så måtte rytmer og beats følge med. Men de to kan ikke adskilles, dansere der skubber producere og producere, der skubber dansere.

Med sig til ALICE har Boo et nyt album, “I'll Tell You What!”, der udkommer til juli på Planet Mu. Her følger RP Boo vante motiver som kosmos, bevægelse, rytmiske modsætning sammenvævede vokaler. Alt sammen pakket ind i en ond, brummende bas.

Jana Rush

Født og vokset op i Chicago startede Jana Rush sin DJ-karriere som ti-årig og begyndte at producere musik få år efter. I midt 90’ernes smed hun nogle hårdtslående house-plader ud på Dance Mania, men forsvandt hurtigt fra house-scenen.

I 2016 vendte Jana Rush tilbage med EP’en “MPC 7635” (Objects Ltd), der blev efterfulgt året efter af “Pariah” på samme selskab. En plade bl.a. Pitchfork hyldede som “a historical survey of dance music.” Pladerne har rybe rødde i footwork, men præsenteres i en myriade af genrer, når gabber, jungle, acid og house væves ind og af hinanden i Rushs imponerende produktioner.

Lyra Valenza

Roskilde Festival-aktuelle Lyra Valenza er Jens Konrad og Hjalte, der har “Synkronudspring I Tomt Bassin” ude på eget label Petrola 80. Lyra Valenza præsenterer deres take på en dansemusik bygget omkring skæv techno, hårdtslående beats og dunkle lydflader.

Arrangør

Opened on the 1st of February 2018, ALICE is Copenhagen’s powerhouse for adventurous music. ALICE is presenting a bold and high quality program of global roots, jazz/improv, electronic music, sonic experiments and much more, shedding light on musical roots and legendary artists as well as exciting new breakthroughs from all over the world.

Lokation

Alice Alice, Nørre Allé 7, 2200 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .