RumSnak Festival

RumSnak Festival

Fra DKK 165,00

Sted

Dato

07 okt 2023 kl. 11:00 - 22:00

Beskrivelse

Tag med, når Tina & Anders inviterer til første udgave af RumSnak Festival! Vi fylder en hel villa med workshops, udstillinger, talks og musik fra nogle Danmarks skarpeste rumnørder. Når sulten og tørsten melder sig kan man stille den med et vaskeægte astronautmåltid, når Foodoir og Flying Couch Brewery disker op med rumbuffet, intergalaktisk øl brygget til lejligheden og en spændene, ruminspireret middagsoplevelse. 

Her er programmet:

Billetten er inklusiv en ruminspireret langsbordsmiddag, hvor der også vil være mulighed for at købe øl fra Flying Couch; blandt andet den officielle RumSnak Festival øl, som er brygget specielt til lejligheden


Arrangør forbeholder sig retten til ændringer i programmet

RumSnak festival er støttet af Novo Nordisk Fonden og Østerbro Lokaludvalg.

Lokation

Villa Kultur, Krausesvej 3, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på