Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Rundvisning i særudstillingen Neandertaler

Afholdt event

Rundvisning i særudstillingen Neandertaler

Fra DKK 110,00

Sted

Flere tidsrum

28 juni 2022 - 16 februar 2023

Beskrivelse

Lær dine forhistoriske slægtninge, neandertalerne, meget bedre at kende på en rundvisning i årets store særudstilling på Statens Naturhistoriske Museum. På rundvisningen efter lukketid er der rum til at gå i dybden med de mange spændende genstande, som vidner om neandertalernes opfindsomhed og fortæller menneskets udviklingshistorie.

Museets rundviser tager jer med på opdagelse i udstillingen og fortæller alle de gode historier om neandertalernes fascinerende liv på Jorden. Find bl.a. ud af, hvor gode neandertalerne var til at kaste, og hvad knoglefund fortæller os om deres liv.

Undervejs kommer vi forbi et sjældent 120.000 år gammelt jagtspyd, skelettet af den "klimavenlige" hulebjørn samt flere af de fortidsdyr, der levede side om side med neandertalerne under den seneste istid i Europa. Vi hilser også på mammutten Manse og hører om dyrenes smarte tilpasninger til det kolde klima.

Endelig kan I, som en del af rundvisningen, udforske Istidsværkstedet og se den flotte animation ’Mødet’.

Billetten inkluderer adgang til Statens Naturhistoriske Museum på dagen for rundvisningen, så der er rig mulighed for også at opleve Mineralsalen og fotoudstillingen Wildlife Photographer of the Year før rundvisningen.

PRAKTISK


Varighed: 1½ time inkl. ca. 20 min til selv at være kreativ i Istidsværkstedet og/eller se animationen ’Mødet’.

Målgruppe: Rundvisningen henvender sig primært til voksne og børn fra 8 år og op, men alle er velkomne.

Antal: Der kan være op til 20 deltagere på en rundvisning.

Mødested: 15 minutter før rundvisningen starter, tager rundviseren imod jer i Per Kirkeby rotunden, som ligger lige før billetsalget, når man kommer ind på museet.

Billetten skal fremvises ved fremmøde. Rundvisningen starter til tiden. Det er ikke muligt at tilgå rundvisningen efter afgang.

Kørestolsbrugere bedes venligst give besked på forhånd via rundvisning@snm.ku.dk, hvis kørestol medbringes.

Det er under normale omstændigheder ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisningen. Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen.

FLERE OPLEVELSER

Se flere rundvisninger på museet og i Botanisk Have.

Arrangør

Statens Naturhistoriske Museum ligger på Øster Voldgade 5-7 og består desuden af Palmehuset og Botanisk Have i København. Find billetter til vores events og rundvisninger her på profilen, eller besøg vores hjemmeside snm.ku.dk for øvrige aktiviteter.

Lokation

Statens Naturhistoriske Museum Statens Naturhistoriske Museum, Øster Voldgade 5 - 7, 1350 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .