Event aflyst

Rundvisning lørdag d. 5. december 2020

DKK 345,00

Sted

Dato

05 dec 2020 kl. 12:30 - 15:30

Beskrivelse

Guidet rundvisning i Jørgen Strøjers private garage

SÅDAN HAR I ALDRIG OPLEVET BILER FØR…

Her køber du billetter til en uforglemmelig oplevelse til dig og dine venner. I skal ind i Jørgen Strøjers private garage, der rummer mere end 100 unikke biler. Her bliver I fodret med bilhistorier om Le Mans biler, royale biler, historiske bilfortællinger og vilde gaderaces. Under arrangementet er der indlagt en kaffe / kage pause.

På hyggeligt gensyn til en direkte benzinindsprøjtning med bilhistorier. Vi glæder os til jeres besøg.  

For at give jer den bedste oplevelse bliver deltagerne delt op i to grupper. Den ene gruppe starter i Pitlane den anden i hovedsamlingen. Efter kaffepause byttes der rundt. 

OBS: Når I besøger Pitlane åbnes alle portene, da der ikke er for meget plads. Det gør vi for at give dig den bedst mulige oplevelse. Det er en god idé at tage tøj på, der passer til vejret, da du i Pitlane går ind og ud af de åbne porte.    

Arrangør

Lokation

Bogyden 12, 5610 Assens

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .