spring til hovedindhold

Rundvisning & Ølsmagning på Anarkist Bryggeriet

Rundvisning & Ølsmagning på Anarkist Bryggeriet

Fra DKK 250,00

Sted

Flere tidsrum

27 maj 2023 - 21 december 2024

Beskrivelse

RUNDVISNING & ØLSMAGNING PÅ ANARKIST BRYGGERIET

Kom ind i maskinrummet og hør hvordan vores øl bliver til!

I vil sammen med vores ølkyndige rundvisere tage turen ind på mikrobryggeriet, gå en udendørs tur langs Albanibryggeriet og slutte af med en ølsmagning hvor der smages nogle af de øl der brygges på stedet.

Undervejs krydres der med gode fortællinger omkring bl.a. brygning, øllet, øllets historie og mon ikke der sniger sig en anekdote omkring Albanibryggeriet ind undervejs også.

Oplevelsen starter på Anarkist - Beer & Food Lab, og slutter ligeledes af med ølsmagning samme sted så man behøver ikke slæbe rundt på tunge tasker og lignende.

Efter ølsmagningen er man velkommen til at blive hængende i vores Brewpub hvor man kan bestille mad fra vores skiftende pop-up køkken hvis sulten melder sig.

Praktisk information og betingelser for oplevelsen:

- Inden rundvisning starter udleveres kittel, sikkerhedsbriller og sikkerhedssko som alle deltagere, uden undtagelse, skal bære mens de befinder sig inde i mikrobryggeriet.

- Hænder vaskes og/eller sprittes af.

- Grundet mulige snublefarer skal alle deltagere skal være normalt gående for at kunne deltage.

- Brug af mobiltelefon eller kamera er ikke tilladt under rundvisningen inde på selve bryggeriet.

- Tasker der ikke kan være under kitlen vil blive opbevaret af vores personale under selve rundvisningen

Forbehold:

  • Det er ikke tilladt at møde fuld op til vores rundvisning, det er altid guiden der vurderer om en person kan komme forsvarligt med på turen.
  • Alle ovenstående informationer er gældende på selve dagen, og ved køb af billet bekræfter man hermed at man har forstået og læst betingelserne


Vi glæder os til at tage imod jer!

Arrangør


Anarkist Brewing er, med vores konstante nysgerrighed, opdagelseslyst og troen på, at vi kan gøre tingene bedre, et mikrobryggeri, der nedbryder konventionerne inden for ølbryggeri. Mest af alt fordi vi ganske enkelt ikke kan lade være.

Vi huser alt fra Comedy Nights, koncerter til musikalske fortællinger og et hav af ølsmagninger i samarbejde med mange andre danske bryggerier!

Lokation

Anarkist | BEER & FOOD LAB, Albanigade 20, 5000 Odense

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder