Rundvisning omkring Fredensborg Slot med Fredensborg guiderne.

Slotsgade 2, 3480 Fredensborg
01 jul 2020 kl. 11:00
09 aug 2020 kl. 16:00
Super arrangør
Billetter DKK 50,00 - DKK 100,00
Billetter DKK 50,00 - DKK 100,00

Fredensborg ved Esrum sø er en smuk ramme om kongefamiliens liv, og det har en særstatus blandt de danske slotte, som dronningens mest benyttede residens efter Amalienborg. Frederiks IV byggede det elegante slot og ledte den kongelige jagt, Zar Alexander kørte på cykel i omegnen når Europas Svigerfar samlede slægten i 1880’erne, og Prins Henrik valgte parken som sit sidste hvilested.

I år er slottet lukket for besøg på grund af Corona-epidemien, og de populære guidede rundvisninger i slottet og haven var også truet af aflysning. Men fire rutinerede guider er gået sammen om tilbyde en rundvisning rundt om slottet, og formidle slottets og parkens fascinerende historie. Det foregår i den periode hvor den Reserverede Have er åben - monarkens private have - er åben for besøg.

 Det elegante barokslot fra 1700-tallet, blev bygget som jagtslot for Frederik den 4, og det har igennem århundrede dannet rammen om mange større officielle statsbesøg og sammenkomster i kongefamilien. Guiderne viser dig havens særlig attraktioner, og tager dig tilbage i historien med historier om kongelige jagter, mystiske skulpturer og den store kongelige familie.

Profile picture
Byvandring Nu
Byvandring.nu byder på rundvisninger, cykelture og anden udendørs fortælling i København og omegn, med ca. 20 guider koordineret af Paul Hartvigson. Se hele udbuddet på www.byvandring.nu, hvor du kan få oprettet byvandringer og booke private ture.
eventet sluttede

Rundvisning omkring Fredensborg Slot med Fredensborg guiderne.

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke