Rundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

DKK 110,00 - DKK 150,00

Sted

Flere tidsrum

15 februar 2022 - 15 juni 2022

Beskrivelse

Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum.

Det er ved at være sidste chance for at opleve det traditionsrige Zoologisk Museum, som efter 52 gode år lukker for besøgende den 24. oktober 2022. Dette sker som led i forberedelserne til åbningen af den nye store museumsbygning, der fra 2024 samler Statens Naturhistoriske Museum i nye fantastiske rammer i Botanisk Have. 

Zoologisk Museum har givet generationer af besøgende store oplevelser i naturens verden, og vi skal på rundvisningen høre de gode historier, se de smukke gamle dioramaer og hilse på alt fra mammutten til kæmpedovendyret. Vi har fundet fantastiske genstande frem fra museets samlinger, og der er rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Som noget særligt går turen også bag kulisserne i den berømte hvalkælder, hvor vi skal opleve en af verdens største samlinger af enorme hvalskeletter.


PRAKTISK


Varighed: 1½ time.

Målgruppe: Rundvisningen henvender sig til voksne, men alle er velkomne.

Antal: Der kan være op til 25 deltagere på en rundvisning.

Coronapas og mundbind: Fremvisning af gyldigt coronapas og brug af mundbind/visir kan være påkrævet, hvis regeringens officielle retningslinjer foreskriver det. Se de gældende retningslinjer.

Mødested: Zoologisk Museums billetsalg. Billetten fremvises ved fremmøde. Dørene åbnes 10 minutter inden rundvisningen. Rundvisningen starter til tiden. Man kan desværre ikke tilgå rundvisningen efter afgang.

Kørestolsbrugere kan godt deltage i rundvisningen. Giv os venligst besked på forhånd via rundvisning@snm.ku.dk, så vi kan tage bedst muligt hensyn.

Det er under normale omstændigheder ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisningen. Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen.


FLERE OPLEVELSER


Se også familierundvisninger på Zoologisk Museum.

Arrangør

Statens Naturhistoriske Museum ligger på Øster Voldgade 5-7 og består desuden af besøgsadresserne Zoologisk Museum på Østerbro og Botanisk Have. Find billetter til vores events og rundvisninger her på profilen, eller besøg vores hjemmeside snm.ku.dk for øvrige aktiviteter.

Lokation

Zoologisk Museum Zoologisk Museum, Universitetsparken 15, 2100 København Ø

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .