spring til hovedindhold

RUNE KLAN - IDIOT / LIVE 2025

RUNE KLAN - IDIOT / LIVE 2025

Fra DKK 250,00

Sted

Flere tidsrum

25 april 2025 - 26 april 2025

Beskrivelse

”Hvordan tager man dog den rigtige beslutning? Findes der en rigtig og en forkert vej ud af alle situationer? Noget må da være mere rigtigt at gøre end noget andet? Og hvordan sørger man for IKKE at vælge det forkerte… og stå tilbage som en IDIOT?”.

Kom med på tur i Rune Klans underholdende og magiske verden, når den sympatiske tryllemester med showet ’IDIOT’ udforsker det komplekse spind af valg i livets drama, fra dagligdags beslutninger til filosofiske dilemmaer. Det bliver overraskende, indsigtsfuldt
og sjovt. Og som altid med Rune: Tryl og komik, der puster liv i din tænkning.

Showet kan opleves fra februar 2025 i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg og Herning.

Arrangør

Teater Momentum har til huse i Odense lige ned til Munke Mose. Teatret er ledet af Jeppe Sand og ansætter hvert år en ny kunstnerisk leder, der selv sammensætter sit ensemble - derved bibeholdes dynamikken i kunsten. Det kunstneriske råd, bestående af Thomas Hwan, Sargun Oshana og Kitt Johnson, formulerer en række opgaver, som den kunstneriske leder skaber sæsonens egenproduktioner ud fra. Efter endt sæson sendes ensemblet med kunstnerisk leder igen ud i dansk teaterliv med en fyreseddel i hånden og nye erfaringer i bagagen.

Men Momentum er meget mere. Udover egen- produktionerne og gæsteforestillinger huser vi Momentum Musik og præsenterer med konceptet "Mere Momentum" hvert år publikum for teatersport, poetry slam og lægger lokaler til en række af Odenses festivaler. Her er højt til loftet og det meste kan lade sig gøre.

Lokation

Teater Momentum, Ny Vestergade 18, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder