RUST 25 ÅR: DIZZY MIZZ LIZZY

eventet sluttede

RUST 25 ÅR: DIZZY MIZZ LIZZY

Billetter fra DKK 350,00

Dato

30 sep 2015 kl. 21:00 - 01 okt 2015 kl. 00:00

Beskrivelse

Rust 25 år: Dizzy Mizz Lizzy

ENTRÉ: 350,- + GEBYR I FORSALG

Rust fyldte 25 i år, og det er blevet fejret med en stærk koncertrække med navne som Mikael Simpson og When Saints Go Machine på plakaten. Vi kan nu løfte sløret for et af 90’ernes største danske rockbands, som også gæster Rust i anledningen af husets fødselsdag. Rock-ikonerne Dizzy Mizz Lizzy spiller koncert den 30.september.

Dizzy Mizz Lizzy kan bryste sig af at være et af kongerigets mest populære og bedst sælgende bands i den danske rockhistorie med Dizzy Mizz Lizzy (1994) og Rotator (1996). Tidligere på året, 18 år efter trioen udgav nyt, sendte den populære trio singlerne ”If I Would I Could But I Can’t” og ”Made to Believe”, der begge har roteret flittigt på de danske radiostationer, på gaden.

Dizzy Mizz Lizzy har turneret med deres stærke bagkatalog og deres nye nye sange for udsolgte huse i foråret 2015. Det er ikke første gang siden bandet gik hver til sit tilbage i 1998, at Dizzy Mizz Lizzy har turneret. Gruppen gæstede også landets spillesteder tilbage i 2009 og inden 2010 gik på hæld, havde trioen spillet mere end 50 koncerter i Danmark og Japan.

Nu står Rust for tur og publikum får chancen for at opleve, eller genopleve, det legendariske danske band i husets særlige intime rammer, levere klassikere som ”Silverflame”, ”Waterline” og ”Rotator” og alle de andre gode gamle samt gruppens nye sange.

Silverflame is meant to burn forever!

Billetter bliver sat i forsalg via Billletto.dk onsdag den 15.07.15 kl.10.00

Rust er fyldt 25 år. En milepæl er nået. En stærk fortælling om et standhaftigt hus har foldet sig ud og ny historie bliver skrevet. I den anledning bliver huset hyldet hele året og fejret med en koncertrække og tilbagevendende klubber, som Rust gerne vil dele med jer; Byens bedste publikum.

Rust 25 års fødselsdag:

26.02.15 Rust 25 år: The Sharing Patrol + Special Guests: The Blue Van (Special Edition) + Electric Elephants

27.02.15 Rust 25 års fødselsdag: Djämes Braun + Surprise act m.fl.

28.02.15 Rust 25 år: Collie Buddz (BMU) - UDSOLGT

12.03.15 Rust 25 år: M.O.P (US)

19.03.15 Rust 25 år: Mikael Simpson - UDSOLGT

17.04.15 Rust 25 år: Puddu Varano

29.05.15 Rust 25 år: When Saints Go Machine + Support: Liss - UDSOLGT

17.07.15 Rust 25 år: Dancehall Streetparty Kaka + Pharfar + Ras Money + Camilo & Grande m.fl.

30.09.15 Rust 25 år: Dizzy Mizz Lizzy

07.11.15 Rust 25 år: Ibrahim Electric

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .