RUST NATKLUB: ​KAKA + EEBZ + GIO + DJ PHARFAR (NATKONCERTER)

26 maj 2017 kl. 23:00 - 27 maj 2017 kl. 05:00

Rust, Guldbergsgade 8, 2200 København

HOTSAUCETOUR FEAT KAKA, EEBZ, GIO & DJ PHARFAR

Til maj går det ned i seks af landets byer, når KAKA, Eebz og Gio sammen tager på turné med Pharfar bag DJ pulten. Hele festligheden er blevet døbt HotSauceTour, og det bliver et intenst hiphop-jam, med både hits og hård undergrundsrap.

Kaka har tændt op under dancehall-bålet landet over med hans rap og stilsikre flow, med hits som "En Sidste Sang" og "Bang Bang (Reggaejam)". Sidste år udkom det skarptungede debutalbum Alle Kigger.

Eebz betegner selv sin musik som ”afro-pop”, stærkt inspireret af bl.a. Wizkid og Akon. Med et kulturclash af gambianske rødder, opvækst på Nørrebro og tre år i England, er hans lyd en unik oplevelse.

Gio udgav i slutningen af sidste år ”Kun mig”, hvor han har Gilli med som featuring. Han er, med en skarp rimeteknik og stærke beats, hurtigt blevet en af Danmarks mest lovende rappere på den danske hiphopscene.

Pharfar er hele Danmarks dancehall-godfather. Udover Bikstok og egne hits, har han produceret for artister som Shaka Loveless, Natasja, Wafande og selvfølgelig KAKA. På HotSauceTouren styrer han som DJ slagets gang.

Aldersgrænse 18+

​HOTSAUCETOUR FEAT KAKA, EEBZ, GIO & DJ PHARFAR Salg lukket