RUST NATKLUB: POST MALONE (Special live performance)

13 nov 2015 kl. 23:00 - 14 nov 2015 kl. 05:00

Rust, Guldbergsgade 8, 2200 København N

Koncerten med Internetsensationen Post Malone tikkede udsolgt for nogle uger siden. Efterspørgslen på billetter siden da har været så stor, at vi nu kan løfte sløret for Post Malone Afterparty med en special live performance af det amerikanske stjerneskud.

Post Malone Afterparty finder sted på samme dato, den 13.november fra kl.23.00. Billetter kan købes via –link--. Salget er startet.

Aldersgrænsen til efterfesten er 18 år og billetter fra den tidlige koncert med Post Malone gælder ikke.


De færreste havde hørt om texaneren før den 5. februar i år, hvor han delte singlen 'White Iverson', men den ultramelodiøse ballade, hvor Post Malone både rapper og synger i en forunderlig blanding af attitude og sårbarhed, blev hurtigt et gigantisk hit.

Siden har han blandt andet sluppet de lige så smittende 'Too Young' og 'What's Up'.

Han ligner muligvis Riff Raffs yngre fætter med sine braids og grillz, men den blot 19-årige Post Malone virker mere interesseret i den amerikanske sangskrivertradition end hostesaft. Han har i et interview afsløret en drøm om at blive countrysanger og indspillede allerede for to år siden et ganske fermt cover af Bob Dylans 'Don't Think Twice, It's All Right'.

Post Malone (special live performance) / Aldersgrænse: 18+

Salg lukket