RUST NATKLUB: $USHI x KOBE & YOGUTTENE (NO - NATKONCERT)

20 feb 2016 kl. 23:00 - 21 feb 2016 kl. 05:00

Rust, Guldbergsgade 8, 2200 København N

$ushi x Kobe & Yoguttene (NO - Natkoncert)

80,- I DØREN / 60,- + GEBYR I FORSALG / Aldersgrænse: 18+

Facebook event: https://www.facebook.com/events/456805761186071/

Der er lagt i ovnen til et brag af en norsk hiphop aften, når Bergen-rapperene $ushi x Kobe og Yoguttene svinger forbi Rust med henholdvis deres trap-rap og maskeret humor-hiphop.

Bergen-duoen Onge $ushimane og Kobe-wan Kenobi aka $ushi x Kobe slap deres første udgivelse "Wadadadeng" på Soundcloud sidste år, og det blev startskuddet på deres kometkarriere, der blandt andet bragte dem til årets Roskilde Festival, hvor de spillede som en del af Apollo Countdown. Tidligere i år serverede duoen deres hidtil største hit "Tenker Feil" og i foråret landede deres debut ep Japan.

Udover Roskilde Festival, har $ushi x Kobe også booket shows på by:Larm samt hjemlands-festivalen Slottsfjell, som blandt andet gav deres ep Japan disse ord med på vejen:"...nok en udgivelse som styrker rap-scenen i Bergen, som en innovativ drivkraft i norsk hiphop de seneste år...". $ushi x Kobe modtog her i efteråret Bergens Kommunes Talentpris.

Med en hyperaktiv udgivelses-frekvens, enestående liveshows og musikalsk fingerspitzengefühl, er Bergen-gruppen Yoguttene blevet et fænomen indenfor norsk musik. Fire af gruppens ep'er har nået førstepladsen på den norske iTunes-listen og de har, som kollegaerne fra $ushi + Kobe, spillet på Roskilde Festival og Slottsfjell samt Øya, hvor de norkse rapperen blev fremhævet som et af højdepunkterne af internationale medier som The Line of Best Fit, The Quietus og Dazed and Confused, som mener at Yogutterne er "Norway's next big export".

Yoguttene udgav tidligere på året deres debutalbum $vai.

Alm billet Salg lukket