spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

RUST NATKLUB: VALENTINO KHAN (US - NATKONCERT) + SUPPORT: NONSENS

Afholdt event

RUST NATKLUB: VALENTINO KHAN (US - NATKONCERT) + SUPPORT: NONSENS

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

09 jun 2017 kl. 23:00 - 10 jun 2017 kl. 05:00

Beskrivelse

Rust får bassen at mærke, når Valentino Khan gæster Rust til en natkoncert


Fra hiphop-clubbangers til EDM-hits. Valentino Khans produktioner spænder bredt. Den amerikanske producer og dj kan få enhver til at elske musik med masser af bas, og han har fingrene i alt fra hardstyle til moombahton. Du kender måske bedst nummeret "Deep Down Low", som kan sætte gang i alle fester, og det har den gjort siden 2015.

Khan er en alsidig producer, som omfavner mange musikalske platforme, og hans evner gør ham konsekvent til én af de mest unikke djs og producerer. Kartoteket indeholder progressivt house, techno, elektro, hardstyle, trap og meget mere. Dette har skabt store skuldreklap fra nogle af de største navne i EDM, som Skrillex, Diplo, Boys Noize, Steve Aoki, A-Trak, Dillon Francis, Kill The Noise, Knife Party og mange flere.

Valentino Khan er signet hos Skrillex' pladeselskab OWSLA og har produceret for flere prisbelønnede kunstnere som B.o.B., T.I., Bruno Mars, 2 Chainz, Iggy Azalea, Tyga og Kid Sister. Derudover producerede han sammen med Diplo hittet "Bubble Butt" for Major Lazer, som var en verdensplage i radioen, på klubben og festivaler over hele verden.

Glæd dig til at danse igennem til en palet af genrer når Valentino indtager dj-pulten på Guldbergsgade til juni.

Support: Nonsens

Nonsens udgøres af de tre barndomsvenner Anton, Jens og Rasmus, der alle har sit ophav på Bornholm. Trioen har sat et solidt aftryk på den danske elektroniske scene. Gruppen har også gjort sig bemærket i udlandet, blandt andet med deres remix af M.I.A' single "Bad Girls", som blev samlet op af selveste Jay Z's Roc Nation. Af andre navne, den fingerfærdige trio har haft igennem remix-maskineriet, kan blandt mange nævnes vores egen MØ feat. Diplo "XXX 88".
Nonsens har tidligere delt elektroniske mavepustere ud på Rust og har et live-CV, der tæller jobs på blandt andet Roskilde Festival, DISTORTION og SmukFest og til sommer Tinderbox.

Aldersgrænse 18+

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

Rust, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .