RUST Pride: Elijah Kashmir + FreddyQ + O/RIOH

RUST Pride: Elijah Kashmir + FreddyQ + O/RIOH

Sted

Dato

17 aug 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

RUST PRIDE

I anledning af Copenhagen Pride sætter RUST fokus på en række queer-artister fra den danske musikscene.

// Elijah Kashmir
Palæstinensisk-fødte Elijah Kashmirs musikunivers er et billede på den hårde tid, Kashmir er gået igennem i sine teenageår med manglende accept af sin seksualitet. Med sin musik opfordrer Elijah Kashmir til at bryde med normen, da normen på mange måder er roden til undertrykkelse af minoriteter. Lyden er energisk og hårdtslående hiphop med sassy rap.

// FreddyQ
FreddyQ laver provokerende, ærlig og frygtløs rap om sine oplevelser gennem livet. Gennem sin musik gør han op med de kasser, samfundet altid har forsøgt at proppe folk ned i. Musikken er spækket med selvtillid - som fx på "Gold", den første sang han skrev, der er en reminder til sig selv om, at uanset hvad alle andre siger vil FreddyQ altid være 'Gold'.

// O/RIOH
O/RIOHs musik kan ikke defineres af genre-betegnelser. Den er defineret af energier – af eufori, vrede, lykke og forandring. Af samme årsag finder O/RIOH inspiration i alt fra pop-guruen Justin Bieber til den feministiske punk-rapper Peaches. Med hårde elektroniske beats, autotune-forvrængede vokaler og tekster om sex, penge, udmattelse og alt der imellem, laver O/RIOH musik, som skal få lytteren til at bevæge sig – både fysisk og mentalt.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 115 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .