RUST Pride: Kylian + maththegamergirl + Tarallilah

RUST Pride: Kylian + maththegamergirl + Tarallilah

Sted

Dato

19 aug 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

RUST PRIDE

I anledning af Copenhagen Pride sætter RUST fokus på en række queer-artister fra den danske musikscene.

// Kylian
Den franske musiker og kunstner Kylian Lambert laver Lo-fi bedroom pop, der tager udgangspunkt i temaer som angst, kærlighed og queer-kultur. Han er inspireret af den minimalistiske Kraut-bevægelse fra 70-80'erne, hvor omdrejningspunktet i musikken var synth og trommemaskiner. Til koncerten på RUST får publikum en forsmag på Kylians debut-EP, der lander til september.

// maththegamergirl
Pulserende beats, høj energi og vildskab i et digitaliseret og skarpt musikalsk sprog. maththegamergirl’s hyperpop er syntetisk og overgearet som en Monster Energy-drink. Den er fyldt med synthesizere med et overforbrug af autotune. Musikken handler om kvinder og om at være ung og høj på sig selv. LGBT+ er desuden et ligeså vigtigt emne i maththegamergirl’s univers, som selv er queer og har et ønske om at skabe mere fokus på LGBT+-personer og ikke mindst kvinder i musikbranchen.

// Taralillah
Bag kunstneraliasset Taralillah finder man Taralillah Jasmine Hjørdis Hessellund, der har skabt et eget farverige hyperpopunivers inspireret af blandt andre FKA Twigs, Chalie XCX, Lady
Gaga og Grimes. Tarallilah var med i GAFFAs 'hold-øje-med'-sektion i august sidste år, der i anledning af WorldPride i København satte fokus på queer-kunstnere. Taralillah er i øjeblikket aktuel med albummet 'Magnetic Feels'.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 115 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .