RUST & RUNNING RECORDS

08 jun 2018 kl. 20:00 - 09 jun 2018 kl. 05:00

Guldbergsgade 8, Guldbergsgade 8, 2200 København


Running Records er et pladeselskab som arbejder både med artister og events. Det er stablet for at give nye kunstnere en chance samt at give artister kunstnerisk frihed. De har blandt andet afholdt Distortion, dancebattle og meget mere.

Denne aften indtager de Rust med koncerter af: ANOFLEX, Gabrijel, Ilir, Medium.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Line-up:

ANOFLEX (Live)

Medium (Live)

Ilir (Live)

Gabrijel (Live)

Dancebattle-turnering med præmier

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

▬▬▬ Dancebattle ▬▬▬

I anledning af denne Get Down 2.0 vil vi rigtig gerne sørge for at give publikum et brag af et show, mens vi samtidigt inkluderer dem, samt giver dem. indflydelse på battlens forløb. Det vil vi gøre ved at invitere 8 af Danmarks bedste solodansere til en showbattle, hvor giver publikum æren af at være dommere. Første runde vil være kvartfinalerne hvor der vil blive foretaget en lodtrækning, der afgør hvem der skal op imod hinanden. Hver battle bliver afgjort ved hjælp af aftenens host, som råber begge navne op efter hinanden, den der modtager mest jubel og højst applaus vinder. Battlen vil derefter fortsætte til semifinalerne og til slut finalen, hvor vinderen af Copenhagen Get Down 2.0 og de 1000,- vil blive fundet.

▬▬▬ ANOFLEX▬▬▬

Anoflex er en gruppe af 3 energiske artister med et saucet flow, der uden tvivl kan sætte gang i en party. De har været aktuelle med hittet “din giz hun er min” som kesi også har remixet og "giz listen", der ikke kan få din dame til at stå stille!

Lyt her: https://spoti.fi/2HVbM9x

▬▬▬ Medium ▬▬▬

Med et højt teknisk niveau og både personlige og koncept drevne tekster, kommer Medium og sprænger scenen i luften med varierende flows og over en bred vifte af beats.

Lyt her: https://soundcloud.com/user-474830579

▬▬▬ Ilir ▬▬▬

lir er en dansk sanger med albanske rødder. Genremæssigt er han meget alsidig. Med det meget poppede nummer “sove alene” viser han at sang ligger i hans boldgade. Men med “se mig nu” viser han sine evner indenfor rap. Ilir startede som 14 årige med at rappe inden han rykkede videre til sang, hvor han så dagen i dag kombinerer begge stilarter flittigt.

Lyt her: https://spoti.fi/2rjSpAO

▬▬▬ GabrijelOfficiel ▬▬▬

Gabrijel er en producer der har smag for lidt af hvert. Han har brugt mange år på at forbedre sig og udvide horisonten! Om det er hårdt trap eller blødt Rnb, så har han øre for at producere det. Han er samtidig artist og producere sine egne tracks.

Lyt her: https://spoti.fi/2Kzl90tRunning Records

Salg lukket