eventet sluttede

RUST Showcases #2 // RUST

DKK 75,00

Sted

Dato

09 okt 2021 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

RUST Showcases #2

// TILFLUGT
Tilflugt er et nyt fremadstormende Indierockband med klassiske og jazzede elementer. Den Aarhusbaserede kvintet blev dannet i begyndelsen af august sidste år og udgav i foråret deres selvproducerede debut-EP, Om Et Mistet Anker, der blandt andet blev rost af Bands of Tomorrow og GFR. Tilflugt er lyden af rå inderlighed og storslået intensitet. De spinder fantasiverdener sammen af drømmende tangentspil, groovy basgange og ikke mindst insisterende guitar, imens en karismatisk vokal ærligt flyver henover. I en flugt fra stilstand og perfektionisme dyrker Tilflugt det skønne i det instinktive og skaber grænsesøgende musik, der veksler mellem det æteriske og jordbundne.

// CYANO
CYANO er navnet på den københavnske math-rock trio, du ikke vidste, du burde kende. Med lyden af nordisk pigtråd - dog uden hegn - udforsker CYANO genren til døde med selvironi og en sans for folkelighed. Musikken er instrumental, spækket med finurligheder. Kom med på en rejse og nyd numre som; "looming boys (spring is coming early)", "Never meant" & "Oskar's store dag". 

// FLOK
Det københavnske, dansksprogede folk/rockband FLOK udgiver i efteråret 2021 deres selvbetitlede debut-EP og spiller i den forbindelse på RUST. Udgangspunktet for EP’ens sange er forsanger Sofie Hauerberg Henninger flytning fra søvnige udkants-Køge til indre København. Mødet med det hektiske, beskidte storbyliv tvang Sofie til at stoppe op og stille spørgsmålstegn ved præmissen for vores moderne hamsterhjulstilværelser og konsekvenserne, det afføder. Nødvendigheden af at tage ejerskab over sin eksistens er den vision, der binder FLOK sammen. Musikken trækker tråde til 70’ernes rå rockproduktioner, hvor akustiske instrumenter dominerede lydbilledet. Det akustiske hovedfokus udvides gennem brugen af moderne, elektroniske virkemidler. Fire af FLOKs seks medlemmer er kvinder, hvilket var et bevidst valg ved gruppens dannelse i 2018. Bandet ønsker nemlig at bidrage til kønsdiversiteten på den danske musikscene og at udforske den dynamik, som kønsfordelingen bringer i sangskrivningsprocessen og det færdige lydbillede.--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 20.30

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .