RUST Showcases #2 // RUST

Guldbergsgade 8, 2200 København
09 okt 2021 kl. 20:00 - 23:00
Super arrangør
Billetter DKK 75,00
Billetter DKK 75,00

RUST Showcases #2

// TILFLUGT
Tilflugt er et nyt fremadstormende Indierockband med klassiske og jazzede elementer. Den Aarhusbaserede kvintet blev dannet i begyndelsen af august sidste år og udgav i foråret deres selvproducerede debut-EP, Om Et Mistet Anker, der blandt andet blev rost af Bands of Tomorrow og GFR. Tilflugt er lyden af rå inderlighed og storslået intensitet. De spinder fantasiverdener sammen af drømmende tangentspil, groovy basgange og ikke mindst insisterende guitar, imens en karismatisk vokal ærligt flyver henover. I en flugt fra stilstand og perfektionisme dyrker Tilflugt det skønne i det instinktive og skaber grænsesøgende musik, der veksler mellem det æteriske og jordbundne.

// CYANO
CYANO er navnet på den københavnske math-rock trio, du ikke vidste, du burde kende. Med lyden af nordisk pigtråd - dog uden hegn - udforsker CYANO genren til døde med selvironi og en sans for folkelighed. Musikken er instrumental, spækket med finurligheder. Kom med på en rejse og nyd numre som; "looming boys (spring is coming early)", "Never meant" & "Oskar's store dag". 

// FLOK
Det københavnske, dansksprogede folk/rockband FLOK udgiver i efteråret 2021 deres selvbetitlede debut-EP og spiller i den forbindelse på RUST. Udgangspunktet for EP’ens sange er forsanger Sofie Hauerberg Henninger flytning fra søvnige udkants-Køge til indre København. Mødet med det hektiske, beskidte storbyliv tvang Sofie til at stoppe op og stille spørgsmålstegn ved præmissen for vores moderne hamsterhjulstilværelser og konsekvenserne, det afføder. Nødvendigheden af at tage ejerskab over sin eksistens er den vision, der binder FLOK sammen. Musikken trækker tråde til 70’ernes rå rockproduktioner, hvor akustiske instrumenter dominerede lydbilledet. Det akustiske hovedfokus udvides gennem brugen af moderne, elektroniske virkemidler. Fire af FLOKs seks medlemmer er kvinder, hvilket var et bevidst valg ved gruppens dannelse i 2018. Bandet ønsker nemlig at bidrage til kønsdiversiteten på den danske musikscene og at udforske den dynamik, som kønsfordelingen bringer i sangskrivningsprocessen og det færdige lydbillede.--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 20.30

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Profile picture
RUST

NØRREBRO SIDEN 1990

eventet sluttede

RUST Showcases #2 // RUST

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke