eventet sluttede

RUST Showcases #3: Empress Music Management

DKK 75,00

Sted

Dato

23 okt 2021 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

RUST Showcases #3: Empress Music

Empress Music Management indtager RUST i forbindelse med, at den spirende artister MILA udgiver sin debutsingle. Samme aften kan du opleve to af agenturets øvrige artist - nemlig B.S.E og OhNothing. 

// MILA

MILA spiller sig ind i et silkeblødt elektronisk Pop/RnB-univers, der rummer en soulet og moden vokal beklædt med forførende harmonier. 

MILA er lige dele sensitiv og udadvendt, hvilket tydeligt fornemmes i musikken, sombalancerer på følelsernes line af indre styrke og jordnær skrøbelighed. Hendesdragende væsen skinner tydeligt i gennem på scenen, hvor hun inviterer publikum ind isin tillokkende og mystiske atmosfære. MILA elsker at tage del i alle led af sangskrivningsprocessen, og hun står derfor selv for sang, lyrik, komposition og co-produktion af musikken.

Helt fra barnsben har MILA performet for alle og enhver. Et barn, sompå alle måder ville frem i verden. Op igennem barndommen på Christianshavn varfordybelse i musik en vigtig del af MILAs følelsesmæssige udvikling, og dette tagerhun med sig ind i sit artistiske virke. 

I 2019 spillede hun på SPOT festival, og nu er hun endelig klar til at indtage den danske musikscene med en sprød international lyd. Byd velkommen til et powerhouse af en kunstner; MILA.

// B.S.E
 
B.S.E-kollektivet, som er en forkortelse af medlemmernes navne, Baby Nova, Santiago og Emil the Producer er med deres rytmiske beats og tekster et kollektiv der oser af selvtillid og fede punchlines. 

Baby Nova rammer hovedet på blokken, når han leverer strofen, ”Jeg kender landet, når der er fest i Halmballerne” fra nummeret Jaguar og har dermed inviteret dig med til fest i provinsen. Santiago, der leverer catchy hooks på både dansk og spansk, er en vaskeægte latino med rødder i Uruguay, og det viser hans bagkatalog også, der emmer af latintrap og reggaeton. Emil the Producer er hjørnestenen, der holder sammen på projektet. Han står for flere af kollektivets fælles projekter, som blandt andet omfatter "Wifey” og ”SUKKER”.

Young Kennedy er ofte med, når lejligheden byder sig, og sammen sætter de deres eget musikalske aftryk på dansk rap/hiphop.

Kom med, når kollektivet inviterer inden for i deres reggaeton- og latininspirerede lydunivers.

OhNothing
OhNothing er en analog elektronisk duo bestående af søster og bror - Annika (Vokalog MicroKorg) og Jesper (Moog, Sequencer, Trommemaskine og Guitar).

Duoen ønsker at undersøge det skæve og anderledes, hvilket har ført til mange forskellige musikalske konstellationer - og nu har de endelig valgt at forene kræfterne. Lyden er alternativ elektropop med en twist af 80’erne og bærer tydelige referencer til shoegaze/dreampop (Beach House, Cromatics, Cocteau Twins m.fl.).

Ofte duoen sange båret af sequencer, moog og trommemaskine, men sangene får også indimellem lov til blot af stå tilbage med en nøgen guitar og Annikas rammende og fantastiske vokal. Men uanset udtryksform, er målet at skabe et univers, som drager lytteren.

I sensommeren 2021 udgav OhNothing deres debut EP 'O', som nu kan opleves live på RUST.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 20.30

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .