RUST Showcases #3: Empress Music Management

Guldbergsgade 8, 2200 København
23 okt 2021 kl. 20:00 - 23:00
Super arrangør
Billetter DKK 75,00
Billetter DKK 75,00

RUST Showcases #3: Empress Music

Empress Music Management indtager RUST i forbindelse med, at den spirende artister MILA udgiver sin debutsingle. Samme aften kan du opleve to af agenturets øvrige artist - nemlig B.S.E og OhNothing. 

// MILA

MILA spiller sig ind i et silkeblødt elektronisk Pop/RnB-univers, der rummer en soulet og moden vokal beklædt med forførende harmonier. 

MILA er lige dele sensitiv og udadvendt, hvilket tydeligt fornemmes i musikken, sombalancerer på følelsernes line af indre styrke og jordnær skrøbelighed. Hendesdragende væsen skinner tydeligt i gennem på scenen, hvor hun inviterer publikum ind isin tillokkende og mystiske atmosfære. MILA elsker at tage del i alle led af sangskrivningsprocessen, og hun står derfor selv for sang, lyrik, komposition og co-produktion af musikken.

Helt fra barnsben har MILA performet for alle og enhver. Et barn, sompå alle måder ville frem i verden. Op igennem barndommen på Christianshavn varfordybelse i musik en vigtig del af MILAs følelsesmæssige udvikling, og dette tagerhun med sig ind i sit artistiske virke. 

I 2019 spillede hun på SPOT festival, og nu er hun endelig klar til at indtage den danske musikscene med en sprød international lyd. Byd velkommen til et powerhouse af en kunstner; MILA.

// B.S.E
 
B.S.E-kollektivet, som er en forkortelse af medlemmernes navne, Baby Nova, Santiago og Emil the Producer er med deres rytmiske beats og tekster et kollektiv der oser af selvtillid og fede punchlines. 

Baby Nova rammer hovedet på blokken, når han leverer strofen, ”Jeg kender landet, når der er fest i Halmballerne” fra nummeret Jaguar og har dermed inviteret dig med til fest i provinsen. Santiago, der leverer catchy hooks på både dansk og spansk, er en vaskeægte latino med rødder i Uruguay, og det viser hans bagkatalog også, der emmer af latintrap og reggaeton. Emil the Producer er hjørnestenen, der holder sammen på projektet. Han står for flere af kollektivets fælles projekter, som blandt andet omfatter "Wifey” og ”SUKKER”.

Young Kennedy er ofte med, når lejligheden byder sig, og sammen sætter de deres eget musikalske aftryk på dansk rap/hiphop.

Kom med, når kollektivet inviterer inden for i deres reggaeton- og latininspirerede lydunivers.

OhNothing
OhNothing er en analog elektronisk duo bestående af søster og bror - Annika (Vokalog MicroKorg) og Jesper (Moog, Sequencer, Trommemaskine og Guitar).

Duoen ønsker at undersøge det skæve og anderledes, hvilket har ført til mange forskellige musikalske konstellationer - og nu har de endelig valgt at forene kræfterne. Lyden er alternativ elektropop med en twist af 80’erne og bærer tydelige referencer til shoegaze/dreampop (Beach House, Cromatics, Cocteau Twins m.fl.).

Ofte duoen sange båret af sequencer, moog og trommemaskine, men sangene får også indimellem lov til blot af stå tilbage med en nøgen guitar og Annikas rammende og fantastiske vokal. Men uanset udtryksform, er målet at skabe et univers, som drager lytteren.

I sensommeren 2021 udgav OhNothing deres debut EP 'O', som nu kan opleves live på RUST.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 20.30

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Profile picture
RUST

NØRREBRO SIDEN 1990

eventet sluttede

RUST Showcases #3: Empress Music Management

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke