RUST Showcases #5: Agnes Ea + NikoCorlin + RØR

eventet sluttede

RUST Showcases #5: Agnes Ea + NikoCorlin + RØR

Sted

Dato

06 apr 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

RUST Showcases #5

// AGNES EA

Agnes Ea skriver og producerer alternativ pop i spændingsfeltet mellem electronica og folk. Musikken er et billede på det 21. århundrede - fanget et sted mellem nostalgi og futurisme, ansvarsløshed og dommedagsfølelser. Her bliver musikken en kamp mod frakobling, afstand og ligegyldighed.

Lydbilledet er spundet af Agnes’ klare stemme, synthflader og beats, der udspringer af alt fra hverdagslyde til håndspillede akustiske trommer, der binder musikken til jorden. Med drømmende nærvær optræder Agnes Ea med Naja-Marie Soli på cello og kor og Rasmus Bak Mejlvang på trommer og keys.


// NIKO CORLIN

NikoCorlin inviterer lytteren ind i sit personlige og ærlige univers, der sætter ord på nogle af de essentielle følelser, vi som mennesker bærer rundt på. NikoCorlin tager udgangspunkt i sit eget og sine venners liv - og bruger naturen som en vigtig inspirationskilde. Musikkens lyd er et mix mellem det elektroniske og det organiske og er præget af genrer som folk og pop, med referencer til rock.

Sangene emmer af længselsfulde strofer og melankolske tekster, der kredser om emner som ensomhed, relationer og rastløshed samt psykiske udfordringer. Den seneste single “Keep Coming Back” er et energisk og støjende stykke musik om rastløshed, vildskab og kontroltab. At ville bryde fri af faste rammer, pres og forventninger og finde ind til kerne af hvad man elsker.


// RØR

RØR er et elektronisk darkpop-projekt, der med en løssluppen og punket energi skriver sange om identitetskriser, storhedsvanvid og slidte kønsroller. Musikken er både snerrende og følsomt, frit og kontrolleret samt larmende og stille.

Bag projektet står Marie Rørbæk, der trækker på inspirationskilder som The Knife, 90'ernes PJ Harvey og Britney Spears' gigantiske klassikere. RØR debuterede på SPOT Festival 2021 og er nu klar til at indtage RUST.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 20.30

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .