RUST Showcases #6: Casper Carl + Oliver Malone + M2

Guldbergsgade 8, 2200 København
25 mar 2022 kl. 20:00 - 23:00
Super arrangør
Billetter DKK 75,00
Billetter DKK 75,00

RUST Showcases #6

// CASPER CARL

Casper Carl udgav i oktober sidst år sit debutalbum 'spøgelsesbilist på bøgebakken' med et tekstunivers, der tager udgangspunkt i artisten eget liv. På albummet spiller kontraster en stor rolle. Der er gode og dårlige dage, smukke og grimme mennesker - ofte på samme sang og ofte, hvor Casper Carl agerer begge roller. Produktionen er guitardreven og befinder sig et sted mellem det nostalgiske og moderne. På nogle numre bliver den akustiske guitar blandet med store dommedagssynths, mens andre numre udspiller sig over KRS-ONE drumbreaks og sub-bass. Med på scenen er Anton Falk på keys og Albert Simonsen på guitar.

// OLIVER MALONE

Oliver Malone er en upcoming artist og producer fra undergrundsscenen i København. Malone voksede op i et musikalsk hjem og fandt tidligt ud af, at han selv havde en affinitet for musikken. Som barn blev han klassisk skolet, men i teenageårene fandt han fandt sig selv i hiphop-kulturen, da han lærte at lytte til rapmusik, breakdance og male graffiti. For Malone er musikken et redskab, han bruger til at finde sig selv. Han håber, at han gennem relaterbar musik kan skabe et bånd til sine lyttere.

// M2

Under vinterens Coronanedlukning skød en ung rapgruppe op af den grå og firkantede beton på Vestamager. Et nedslidt studie skabte rammen for en eksplosiv cocktail af old school hiphop, energiske beats og gennemtrængende bars. Kreativiteten flød i første omgang mellem Lucrish (Lucas W. Lauritsen) og Boozie (Buster Andersen) og udviklede sig til studie sessions hos gymnasiekammeraten Freyy (Frej Randrup). Sammen med Freyy blev de vilde ideer og den utæmmede kreativitet realiseret gennem velproducerede lydspor. Undervejs blev vokalist og klassekammerat MALIK (Lukas Malik Lumholt) også inviteret med ind i M2. Efter bare et års samarbejde har M2 underskrevet en pladekontrakt med Universal Music, hvor de nu har planer om første udgivelse i foråret 2022.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 20.30

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Profile picture
RUST

NØRREBRO SIDEN 1990

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke