RUST Showcases #7: Vincent Wood + Tjida + BERG

eventet sluttede

RUST Showcases #7: Vincent Wood + Tjida + BERG

Sted

Dato

18 mar 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

RUST Showcases #7// Vincent Wood

Med sit nye poppede hiphop-univers er Vincent Wood klar til at indtage musikscenen. Med sig tager han sin kommende EP, der centrerer omkring det følsomme og melodiske. Tekstuniverset på den kommende EP tager udgangspunkt i Vincent Woods følelsesliv og hans egen personlige oplevelser.

Senest har han udgivet sensommerviben "Illusion". En kærlighedssang, som indeholder temaer som tosomhed og dagdrømmeri. Singlen har allerede høstet godt på danske streamingtjenester og er blevet en del Jonas Risvigs seneste serie, GRÆNSER 2. Sangen markerer starten på en ny epoke, hvor Vincent Wood er gået fra et duoprojekt til et soloprojekt.

Vincent Wood spiller med liveband, hvor han garanterer et energisk og festligt show med tæt publikumskontakt. Her han tidligere bl.a. spillet Distortion og Aarhus Festuge.

// Tjida

Tjida er en upcoming artist og sangskriver fra København, der siden sin debutsingle "Du Har Det Dreng" fra 2020 har gjort sig bemærket med sin forførende stemme og fængende tekster siden debutsinglen.

Hun laver melodiske pop-tracks med sangbare, dansksprogede hooks, der kredser om et univers fuld af referencer, nostalgi og lyriske finurligligheder. Tjida har udgivet i alt 6 singler på sit eget label og er med playlisteplaceringer og airplay på P3, NOVA Fm og The Voice på fremad på den  danske musikscene. Hun har med fuldt band spillet i Pumpehusets Byhave til Bands of Tomorrows Uimodståelige og til QR Festival på Amager og er klar til at give den endnu mere gas i 2022.

// BERG

22-årige BERG er en slagkraftig pop-prinsesse, som med stor lethed afspejler og illustrerer de problemer og overvejelser, der møder en ung kvinde i 2022.

Efter et stille 2020/21 uden koncerter, er BERG klar til at præsentere sig selv på diverse musikscener. BERGs musik er klubvenlig, dansevenlig og ørehængende, mens teksterne er aktuelle, udfordrende og gennemtrængende. På den måde er BERG i sandhed en relevant ung kunstner, som hylder det farverige og ungdommelige.

Det er svært ikke at blive smittet af BERGs positivitet, energi og charme. Oplev det på egen hånd, når hun spiller på RUST i foråret.


--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 20.30

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .