RUST Showcases: Abudebi Zonjon + The Colour + LLOWATT

eventet sluttede

RUST Showcases: Abudebi Zonjon + The Colour + LLOWATT

Sted

Dato

20 maj 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

RUST SHOWCASES

// ABUDEBI ZONJON

Den danskbaserede ghanesiske artist Abudebi Zonjon beskriver sin musik som et vildt mix mellem afrobeat, EDM og R&B. Han er født og opvokset i Ashaiman, en multietnisk forstad til Accra, hvilket i stor stil har præget hans unikke stil og musikalitet.

Er du vil med Burna Boy, Diamond Platnumz, Wizkid og Darkoo, vil du helt sikkert også elske Abudebi Zonjon. Han har medvirket på sange fra bl.a. Khuli Chana (Sydafrika), Davido (Nigeria), Stonebwoy (Ghana) og R2bees (Ghana).

Abudebi Zonjon er klar til at tage verden med storm!


// THE COLOUR

Cosmic disco, kaleidoscopic soul og groovy R&B er præcis, hvad du kan forvente, når du trykker play på The Colour. Den danske sanger og multiinstrumentalist laver musik, som du ikke kan sidde stille til.

Seneste single "Blue Lotus" handler om at være fortabt i fortiden og beruset af mindet om, hvad engang var - ude af stand til at give slip og komme videre. Sangen beskriver en bittersød nostalgi, og en melankoli som er svær at ryste af sig.


// LLOWATT

LLOWATT spiller Mørk elektropop og består af sangerinde/sangskriver Anna Beth Lovatt og trommeslager/producer Ludvig Søndergaard. LLOWATTS tekster udforsker en syret, kold og dramatisk vinkel til verden samt glimt af kontraster som varme, taknemmelighed og livsglæde. Deres lyriske billeder sætter fokus på styrke, vrede, vold, smerte og frihed. Duoen byder på en eksperimenterende musikalsk oplevelse med et intenst nærvær til deres publikum.
Musikken bygger på levende komplekse beats, der ligger op til bevægelse, og på elegant vis forsvinder og farer rundt på et tæppe af synthflader og sub bass der hele tiden skaber sammenhæng mellem det abrupte.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 20.30

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .